+ 0 km 0
Двуетажна обзаведена къща с гледка гр. Дългопол - image 1

Двуетажна обзаведена къща с гледка

40000 €
Описание
Двуетажна, реновирана и напълно обзаведена къща с прекрасна градина и уникална пейзажна гледка от всяка стая. Намира се в тихо и екологично чисто село в близост до град Дългопол и град Провадия.

Разпределение: Първи етаж - голямо антре, хол, кухня, баня със собствен санитарен възел, баня, перално помещение, склад.
Втори етаж - тераса, 2 спални, малко студио със собствена баня(с вана) и кухненски бокс.

Имотът е с нов покрив, има отделна постройка тип механа, беседка за отдих със терен за надуваем бесйн, допълнителна пристройка (с два навеса) и кладенец.

РЗП: 110м2 Двор: 1800м2

Забележителности: Скални манастири до селото, на юг от Девня. Могат да се видят монашески килии, издълбани на различни нива, както и ниши, които са изпълнявали ролята на гробници. Счита се, че преди да бъде пригоден за манастирска обител през Средновековието, мястото е било тракийско светилище с датировка от 3-4 век. Пътят до манастира не е маркиран. До него може да се стигне пеша от имота за около 50 мин.
Други забележителности наоколо са крепостта Овеч, скални манастири и пещери до с. Староселец, както и много туристически, горски пътеки и язовири, подходящи за риболов.
В близост до населеното място се намират Чудните скали, яз. Цонево и много красиви гористи местности.
  • Добавена в 20:15, 18 юли 2020
  • Преглеждания:397
  • Номер на обявата: 121487327
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Камелия