+ 0 km 0
Двуетажна къща с дворно място и гараж за продажба в Разлог гр. Разлог - image 1

Двуетажна къща с дворно място и гараж за продажба в Разлог

59000 €
Описание
Агенция за продажба на имоти „Банско Лукс Пропъртис“ предлага за продажба къща на два етажа с двор в гр.Разлог. Градът се намира само на 6 км. от всеизвестният ски курорт Банско, България. Разположението на града предлага невероятна гледка към трите величествени планини Пирин, Рила и Родопи. Къщата за продажба от агенция „Банско Лукс Пропъртис“ се намира в тих район с РЗП 168 кв.м. и е разположена върху парцел от 519 кв.м. Двора към къщата е 435 кв.м и гараж от 25 кв.м
  • Добавена в 17:17, 19 октомври 2020
  • Преглеждания:1475
  • Номер на обявата: 120265082
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Разлог, Област Благоевград

За нас
“Банско Лукс Пропъртис” ООД е агенция за недвижими имоти извършваща посредничество при покупко-продажба на всички видове имоти на територията на Банско, Разлог, Пирин Голф район, Добринище, Баня и региона. Можем да Ви предложим също и имоти на Българското Черноморие, София и Пловдив, където ще получите професионално и приятелско обслужване от страна на партньорите.
Доброто ни име се дължи на неизменното качество на услугите, които предлага и коректността към клиентите. Основен принцип на работа на агенцията е да защитава инвестициите и интересите на клиентите.
“Банско Лукс Пропъртис” ООД предлага проучвания на пазара и имотни консултации, както и пълно юридическо обслужване. За да осигури максимално добро обслужване на своите клиенти, „Банско Лукс Пропъртис” ООД работи в тясно сътрудничество с всички банкови, общински и финансови институции.
За нас е много важна обратната връзка от клиентите. Всеки може да се свърже с екипа на „Банско Лукс Пропъртис“ по всяко време от понеделник до неделя.
Прочети още