+ 0 km 0
Двойка/тройка/диван/канапе;фотьойл/кресло;бар столове/трапезни-лимон гр. София - image 1

Двойка/тройка/диван/канапе;фотьойл/кресло;бар столове/трапезни-лимон

930 лв. По договаряне
Описание
Страхотен високо качество комплект двойка и тройка дивани, лимоново жълто еко кожа, в класически изчистен стил. Изключително удобни,лесни за поддръжка и много добре запазени. Крачетата са масив - здрави, красиви и стабилни.
Диваните и фотьойлът са изключително качествено изпълнени - с декоративен ръб, стоят въздушно и изчистено , като същевременно са много удобни и практични.
Еко кожата в лимоново жълто стои изключително свежо, съчетава се успешно и с топли и студени цветове на интериора.
Тройка-450лв.
Двойка-390 лв за 1 бр./2бр. налични
Фотьойл- 190лв.
Тройка и двойка-830лв;
Общо са тройка;2х двойка и фотьойл.

Ако закупите само двойка и фотьойл/ от снимката с обзавеждането/-ползвани са малко повече, но са в добро състояние. Цена 560лв.

Продавам отделно в подобен класически изчистен дизайн комплект в тъмно кафяво-3-ка;2-ка и фотьойл. Поставени за кратко в приемна на офис-950лв.

Предлагам 6 бр столове за трапезна маса -изключително качествени и запазени. Изработени от по- твърда еко кожа и високо качество на обработка масив. Много удобен наклон за сядане, а и за продължително стоене.Нюансът на жълтото на столовете е една идея по- наситено от меката мебел.На снимките цветът на столовете е реален,а на диваните е излязъл по- светъл отколкото е.

Продават се само в комплект от 6 и заедно с масата - общо 1250 лв. Това е по-малко от половината от цената на масата- купувана от Selamore - дърво с естествен фурнир, разтегателна, елипса, ползвана изключително рядко и неразличима от нова.
Столовете са с много удобен, изчистен и стилен дизайн, с ефектен шев и рамка и крака от масив - лесни за поддръжка - продаеам ги само комплект от 6 бр - 450 лв. или комплект с масата-1250 лв.

Предлагам и 4 бр други изключително хубави столове -дървени, с лимонов жълт цвят . Мога да предложа изключително запазена и стилна маса , която се съчетава идеално с тях.Мога да ги изпратя и с Еконт.
Столовете са общо 240 лв, а с масата 340. Изключително хубав модел и много запазени.

Отделно продавам 3бр. бар столове от дърво с еко кожа.
Те също се продават само заедно-360 лв. Цялата конструкция е от масивен дъб и е обработена изключително фино, здраво и качествено.
Много меки и удобни - извивката на гърба и мястото за сядане. Тапицерията може лесно да се промени като цвят и материя.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Карла