+ 0 km 0
Двоен 360 градуса магнитен кейс Huawei P40 Pro / Plus + / P40 Lite / E гр. София - image 1

Двоен 360 градуса магнитен кейс Huawei P40 Pro / Plus + / P40 Lite / E

23.90 лв.
Описание
ВНИМАНИЕ: Тези кейсове се наричат двойни, двустранни или 360 градусови защото ИМАТ СТЪКЛЕН ПРОТЕКТОР И НА ПРЕДНАТА И НА ЗАДНАТА РАМКА ЗА ДА ПРЕДПАЗВАТ ТЕЛЕФОНА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. Моля, не ги бъркайте с по-евтините едностранни магнитни кейсове които имат закалено стъкло само на задната рамка.

Към кейса може да се добави 2.5D стъклен протектор за защита на задните камери, като той се заплаща допълнително + 7 лв.

Предлага се за следните модели на Huawei 2020 год. :
> P40 Pro / P40 Pro Plus / P40 Lite / P40 Lite E
> P30 серия / Mate 30 серия и всички останали модели на Huawei могат да се видят в отделни обяви.

Налични цветове на рамките: Черен, Син, Червен, Електриковозелен, Сребрист.

Последните пет снимки са реални. На снимка номер 8 могат да се видят кейсовете за P40 Pro (на горния ред) и за P40 Lite (на долния ред). За P40 Lite е наличен и червен цвят на рамките, но не е сниман.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
> Има закалено стъкло и на двете рамки. Осигурява 360 градусова защита на телефона, тъй като го затваря от всички страни.
> Предното стъкло е тъч стъкло и може да се работи през него без калъфа да се отваря.
> Съвместим с пръстов отпечатък и лицево разпознаване.
> Състой се от горна и долна алуминиеви рамки които обикалят телефона от всички страни. Двете рамки се свързват с магнити и могат да се отделят една от друга.
> В рамките и стъклата са изрязани всички необходими отвори за съответния модел.
> Може да се отваря както хоризонтално, така и вертикално, тъй като магнитите са разположени по цялата обиколка на рамките и позволяват отваряне в двете посоки.
> Лека конструкция със сериозна здравина благодарение на алуминиевите рамки и закалените стъкла.

За гореописаните модели се предлагат и едностранни магнитни кейсове със закалено стъкло само на задната рамка. Предлагат се самостоятелно или в комбинация с отделен 3D извит (за P40 Pro) или 5D (за P40 Lite и P40 Lite E) стъклен протектор за екран с цяло лепило. Можете да ги видите в другите ми обяви. Така отново получавате цялостна защита на телефона, с това предимство, че ако решите да смените кейса ще имате вече залепен стъклен протектор на екрана. При двустранните кейсове, ако решите да смените кейса с друг тип, ще трябва отново да купувате стъклен протектор за екрана. Също ако имате вече залепен стъклен протектор на екрана, можете да закупите едностранен магнитен кейс за да продължите да го използвате, защото двустранните кейсове не са съвместими със стъклен протектор залепен на екрана и той ще трябва да се махне.

Предлагаме стъклени протектори за екран и камери и различни кейсове и калъфи за телефони Huawei, Samsung, Honor и Xiaomi и за таблети Huawei, iPad, Lenovo, Samsung и Prestigio. Всичко може да се види в другите ни обяви или да попитате.

Всички стоки могат да се закупят на място в София. Също изпращаме с куриер. Работим само с Еконт. Необходими са ни име, телефонен номер и офис или адрес до който да изпратим стоката.
Цени на доставката с Еконт (за един кейс) с включени 27% отстъпка от цената на доставката, преглед, тест, застраховка и SMS известяване:
> > До офис в населено място с офис на Еконт: 4.10 лв.
> > До адрес в населено място с офис на Еконт: 5.10 лв.
> > До адрес в населено място без офис на Еконт: 6.20 лв.
Моля, използвайте правото си на преглед и тест в офиса на Еконт и ако има нещо нередно се свържете с нас незабавно, докато сте в офиса на куриера. Не приемаме рекламация за повредена или сгрешена стока, изнесена извън офиса, без да сте използвали преглед и тест.
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Борово, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя HappY CaSe