+ 0 km 0
Diva конусовидна маша шиш 13-25 mm и елекрическа четка за коса гр. Пловдив - image 1

Diva конусовидна маша шиш 13-25 mm и елекрическа четка за коса

110 лв.
Описание
1 Маша конус: Уредите с марка DIVA Professional Styling са професионални уреди за фризьорски салони, създадени и разработени в Обединеното кралство. Вложениет компоненти са с немско и японско качество. С професионалната маша на Diva Professional постигането на подчертани, пружиниращи, очарователни къдрици и вълни е само за секунди. Ако се стремите към къдрици, изпълнени с ултра гладкост и блясък, най-доброто решение е машата Intelligent Digital Tong. Шишът е изключително гладък, щадящ и бързозагряващ, създаден по последни технологии (МАК технология) с инфуцирани масло от Макадамия, Арганово масло и Кератин.
Качеството на маслата, които са инфузирани (вляти) в конуса и основата е толкова добро, че правят косата изключително блестяща и мека. Аргановото масло има подхранващ характер, който оставя косата по-гладка и по-блестяща от стандартните керамични уреди, създава защитен слой и косата е подложена на по-малко топлина по този начин. В комбинация с регулируемата температура (подходяща за всеки тип коса, включително и екстеншъни), машата оформя безопасно и професионално косите ви и ще ги направи изключително бляскави, като намали "разхвърчането" им, а резултатите са професионални букли с изключителна трайност.
Характеристики:
~ Керамично тяло-конус за естествен вид на вълните, инфузиран с масло от Макадамия, Арганово масло и Кератин за максимална гладкост и блясък;
~ Незабавно загряване – машата е готова за работа за секунди;
~ Равномерно разпределение на топлината по дължината на целия конус;
~ С различни темпуратурни настройки от 110оС до 210оС за всички типове коса, включително екстеншъни;
~ Студен връх – изолиран от топлината връх на машата, за безопасно и прецизно къдрене;
~ Автоматично изключване след 60 минути, ако уредът не се използва или се забрави включен;
~ 3 метра дълъг професионален неусукващ се топлоустойчив въртящ се кабел;
~ UK/EU адаптер;
~ Термозащитна изолираща ръкавица.
Продуктът е чисто нов, пълен комплект, закупен от Англия. Изпращам запечатана в оригиналната кутия с документация.
Цената за машата е 110 лв и е без коментар.

2. Електрическа четка: Уредите с марка DIVA Professional Styling са професионални уреди за фризьорски салони, създадени и разработени в Обединеното кралство. Вложените компоненти са с немско и японско качество. Керамичните зъби на електрическата четка Diva Radiance Shine Straight & Style Speed Brush Pro са изключително гладки, некъсащи, щадящи и бързозагряващи, създадени по последни технологии (МАК технология) с инфуцирани масло от Макадамия, Арганово масло и Кератин. Така четката минава през косата без да я опъва ненужно и без да я оставя да изглежда безжизнена. Постигате резултатите на преса с лекота и бързината на четка. Еднакво подходяща при изправяне или при накъдряне на косата. Качеството на маслата, които са инфузирани (вляти) в зъбите и основата е толкова добро, че правят косата изключително блестяща и мека. Аргановото масло има подхранващ характер, който оставя косата по-гладка и по-блестяща от стандартните керамични уреди, създава защитен слой и косата е подложена на по-малко топлина по този начин. Четката ще оформи безопасно и професионално косите ви и ще ги направи изключително бляскави, като намали "разхвърчането" им, а резултатите са дълготрайни и професионални. Постигане на обем от корена с едно движение по максимално щадящ и бърз начин.
Характеристики:
~ Уникална комбинация от горещи зъби, които успокояват косата и студени зъби, които я изправят;
~ Релефен студен заоблен гръб на четката позволява да добавяте къдрици и леки вълни;
~ Незабавно загряване и температурно възстановяване;
~ С температурни настройки от 110°C до 210°C, позволява по-безопасно оформяне на всички типове коси, включително и екстеншъни;
~ Автоматично изключване след 60 мин., ако уредът не се използва или се забрави включен – за безопасност и пестене на енергия;
~ Мултиволтажна за използване навсякъде – BS/European адаптор за контакта;
~ Дълъг 3 м неусукващ топлоустойчив кабел, въртящ се на 360°.
Четката е закупена от Англия, прилагам оригиналната фактура. Тук може да видите цената й в България, както и допълнителна информация за продукта: https://www.arlen.bg/product/5228/el-chetka-za-izglazhdane-i-oformyane-na-kosata-diva-radiance-shine-straight-style-speed-brush-pro.html. Ефектът е като изправяне от преса, с тази разлика, че не приплесква косъма, а косата стои бухнала като от сешоар, но тъй като не търся този ефект я продавам.
Слагам два клипа за визуализиране на изправянето: https://youtu.be/l3b_Rl8N3S8 и къдренето: https://www.youtube.com/watch?v=TP3BNQUSaI0.
Уредът е чисто нов, изкаран само снимките и да се убедя, че работи (все пак е поръчана от чужбина и трябваше да съм сигурна, че работи). Изпращам в оригиналната кутия, книжка и фактура.
Цената за четката е 140 лв, крайна и без коментар.

При закупуване на двата уреда заплащате 230 лв, вместо 250 лв
  • Добавена в 18:37, 6 януари 2021
  • Преглеждания:1267
  • Номер на обявата: 111544979
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Каменица 1, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Xiona