+ 0 km 0
Детски образователен таблет гр. София - image 1

Детски образователен таблет

20 лв.
Описание
Моят първи таблет*, Thinkle Stars™

Детето обича да Ви имитира и да играе с Вашите вещи? Моят Първи таблет ще допадне на мачуганите, защото наподобява истински таблет. Играчката е подходяща за деца над 2 годинки, които ще слушат и изпълняват заедно с играчката любимите си детски песнички „Хей, ръчички!“,“Пеят, скачат палците!“, Песен за мама, „Знамето ни е трицветно“ и „Клонченца зеленки“.
С двете игри – Открития и Викторина, детето ще получи нови знания за буквите, числата, цветовете, формите, животните и много предмети от заобикалящия свят.
Тази интерактивна игра децата ще правят много упражнения на български език за развиване на концентрацията, логиката и цялостната двигателна активност на децата. Новите знания, които децата придобиват на родния език са: азбуката, числата, броенето, знания за формите, цветовете, животните, професиите, предметите в пространството, основни думи и изрази и много други.
Thinkle Stars™ идва на помощ и на децата от предучилищна възраст и техните родители. Със забавна игра, децата ще научат цялата азбука, правописа, числата, броенето, много думи и изрази.
Лесна за експлоатация, играчката има само един бутон за включване/изключване, а в случай, че в продължение на две минути не е била натисната икона, се изключва автоматично. За да активирате играта, трябва отново да натиснете бутона за включване.
Има следи от употреба, но всичко работи.
Докладвай за нередност

Добави файл
Населено място

Манастирски ливади, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Елеонора