+ 0 km 0
Декорация, Банери и украса за кръщене, Картички и ПОКАНИ рожден ден гр. Варна - image 1

Декорация, Банери и украса за кръщене, Картички и ПОКАНИ рожден ден

2.50 лв.
Описание
По професия съм графичен дизайнер и всеки детайл е офермен лично от мен, като дизайна е винаги консултиран с клиента,оригинален и уникален сам по себе си!
Картичките и поканите могат да бъдат ръчно изработени от хартии, но също така и компютърно оформени,като след това получавате пдф файл или снимка,които да разпращате :)
Банерите се изгработват графично на компютър , печатат се на висококачествени картони в рекламно студио. След което се огормят декоративно и достигат до своите поръчители.
Изработвам пожелание украсени кошници, папки за свидетелство за кръщение, медчета за подарък на гости, единички или други пожелание украси. В зависимост от изработката, материалите, труда и големината варират цените. Медчетата подаръци включват бурканчета, мед, декорация с тюл, пандела, органза, дизайнерски форматирано пожелание послание върху свитък и оформен надпис върху бурканчета с името на детето, и дата, а като за завършек кръстче символ на кръщението.Изработвам цветя от хартия, пиняти и още много други красоти, които може да откриете на моята страничка
https://www.facebook.com/pg/MDesignHandmade/
Приемаме, запитвания и идеи за всичко което пожелаете,дори и да не е налично из между нашите предложения :) Очакваме ви скоро !
  • Добавена в 09:59, 10 август 2020
  • Преглеждания:5106
  • Номер на обявата: 99461015
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Аспарухово, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Милена