+ 0 km 0
Дървено Укулеле за Деца гр. Бургас - image 1

Дървено Укулеле за Деца

29.99 лв.
Описание
Доказно е, че свиренето на инструменти развива мозъка при децата по уникален начин – така както нищо друго. И какъв по-добър да запалим интереса на децата от малки към музиката от детското укулеле с небесен звук?

Укулелето е изработено от дърво. Има 4 силиконови струни, благодарение на които звукоизвличането е отлично, като същевременно е и достатъчно тихо, за да не създава неприятен шум. Укулелето е известно с това, че е изключително лесен инструмент за свирене и всеки може да се научи да твори музика с немного усилия.

Ако Вашето дете има интерес към музиката или искате да развие музикални умения, служещи за цял живот, детското укулеле е подарък, гарантиращ успех и безброй усмивки. В интернет в пълно с разбираеми уроци по укулеле, които ще помогнат на младия музикант да се развие впечатляващо бързо и лесно, което само ще стимулира допълнително желанието за свирене.

В качеството на продукта ще се уверите и самите вие, тъй като при поръчка получавате и опция "Преглед" в офисите на Еконт или Спийди. (А ако решите да върнете продукта, можете да го направите още намясто.)
Ако имате каквито и да е било въпроси, чувствайте се свободни да ни пишете тук или се обадете на посочения номер. :)

.
.
.
.
.
.
.
.

Ако все пак не сте удовлетворени от обявата, може да посетите профила в ОLX за още подобни продукти.
  • Добавена в 21:37, 17 юни 2020
  • Преглеждания:481
  • Номер на обявата: 119249547
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Лазур, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Верен Тончев