+ 0 km 0
Дървена игра с чукче гр. Пазарджик - image 1

Дървена игра с чукче

24 лв.
Описание
Ново!
Забавна дървена игра с чук от Goki. Целта на играта е с чукчето  да  се уцели някой от стърчащите цилиндри. Тази игра развива координацията око - ръка на децата,финната моторика и учи на основните цветове. Goki обичат да се грижат за детските усмивки, за това и има богат каталог от занимателни и образователни играчки.
Продуктите на "Gollnest & Kiesel" са с признат знак за безопасност GS, който се издава единствено от признати и независими институти. Също така имат европейска гаранция за безопасност на бебешки продукти EN 12586:2007.

Играчките Goki са част от една от най-големите компании в Световен мащаб за произвеждане на играчки, носеща името на своите основатели, "Gollnest & Kiesel". Превърнали се в знак за високо качество на приемливи цени, компанията и до ден днешен е лидер на пазара за играчки. Създадени с много любов, играчките са произведени в Германия, повечето от които на ръка. За изработката им се използват - клен, бук и орех. Останалите материали са без никел и метали, дори боите са висококачествени и не токсични.
Подходяща за деца над 2 години.
Размери : 21 х 8. 8 х 8.5 см.

За още висококачествени игри моля разгледайте другите ми обяви!
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

Нели

Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
В OLX.bg от окт 2019 Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Устрем, гр. Пазарджик, Област Пазарджик

Обяви на потребителя Нели