+ 0 km 0
CREE - ЛЕД крушки - H3, H4, гр. Любимец - image 1

CREE - ЛЕД крушки - H3, H4,

45 лв.
Описание
Гаранция 6 Месеца.

Висококачествени Лед крушки.

Цена за комплект от чисто нови 2 крушки
H3 - 45лв
H4 - 50лв

Вижте и Габаритни Крушки с CanBus в другата ми обява!

ВАЖНО!!!
Има търговци в в OLX , които копират моето описание на тези крушки, а продават техни имитации с много ниско качество и кратък живот. Единствено аз гарантирам 6 месеца за тази цена на тези крушки.
Продавал съм доста от Лед крушките , които са на пазара и меко казано имам опит с тях. Не си давайте парите за крушки с COB чипове, горят бързо. Безвентилаторни също, с пасивно охлаждане също. Тези крушки имитират качество, но са с кратък живот. Единствено крушките , които продавам гарантират добра светлина и дълъг живот.

Мощност - 36w на крушка (72 за комплект)
Осветеност - 3800 лумена на крушка (общо 7600)
Напрежение- от 9 до 48 волта
Цвят - 6000 келвина (дневна бяла светлина)
Водо и прахоустойчиви.

Ако искате наистина качествени крушки на ниска цена, в други обяви тези крушки струват 80лв.

Крушките са с Японски Лед чипове CREE с лупа за по-добра концентрирана светлина. Охлаждат се от вграден вентилатор произведен в Южна Корея. Материала от който са направени е Авиационен алуминии, с радиатор специално разработен за по-добро охлаждане.
Крушките са с драйвър , който възпрепятства смущение на радиото. Не дава грешка на таблото за изгоряла крушка ( Лъже системата CanBus), контролира оборотите на вентилатора спрямо температурата на чипа за много по-дълъг живот.
С умно разпознаване на поляритета. Изключително лесни за монтаж. Просто махате старите халогенни крушки, и слагате тези на тяхно място.
Живот на крушките - До 30000 часа!
Без значение на какъв фар се монтират, с Лупа или рефлекторен фар, светлината е плътна, силна с широк обхват на разпространие. Не заслепяват отсрещните автомобили.
*Крушките модел H7 са нов модел, черни с повече диоди, по къси и по-добре имитиращи ъгъла на светене на халогенната крушка. Светят по-добре на лупа и рефлекторен фар.

НЕ препоръчвам закупуването на Крушки C6, или S2! Да, цените им са ниски, но за сметка на качеството, което също е ниско.

Тези крушки си струват парите!
Ще се наслаждавате на приятно шофиране през вечерта, без да се напрягате в пътя. При мокра настилка светлината не се поглъща от нея. Край на баласти, край на горящи крушки, LED технологията е бъдещето.
Всички Крушки са тествани и работят. Монтирал съм вече на десетки коли и съм продал в OLX на стотици хора и всички клиенти са изумени от ефекта, сигурен съм че и вие ще сте.

Видео на Крушките- https://youtu.be/ny1EY_zTKrc

При мокър асфалт- https://youtu.be/3PJvtdHgZV8

Изпращам по Еконт с опция за Преглед и тест с 10% Отстъпка от Доставката (5.20лв)
Всички крушки са тествани и работят.

За въпроси- по телефона или на Лично съобщение.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

Дидо

Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
В OLX.bg от авг 2011 Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Любимец, Област Хасково

Обяви на потребителя Дидо