+ 0 km 0
CREE - ЛЕД крушки - H3 гр. Любимец - image 1

CREE - ЛЕД крушки - H3

35 лв.
Описание
Гаранция 6 Месеца.

Висококачествени Лед крушки.

Цена за комплект от чисто нови 2 крушки
H3 - 35лв

Вижте и Габаритни Крушки с CanBus в другата ми обява!

ВАЖНО!!!
Има търговци в в OLX , които копират моето описание на тези крушки, а продават техни имитации с много ниско качество и кратък живот. Единствено аз гарантирам 6 месеца за тази цена на тези крушки.
Продавал съм доста от Лед крушките , които са на пазара и меко казано имам опит с тях. Не си давайте парите за крушки с COB чипове, горят бързо. Безвентилаторни също, с пасивно охлаждане също. Тези крушки имитират качество, но са с кратък живот. Единствено крушките , които продавам гарантират добра светлина и дълъг живот.

Мощност - 36w на крушка (72 за комплект)
Осветеност - 3800 лумена на крушка (общо 7600)
Напрежение- от 9 до 48 волта
Цвят - 6000 келвина (дневна бяла светлина)
Водо и прахоустойчиви.

Ако искате наистина качествени крушки на ниска цена, в други обяви тези крушки струват 80лв.

Крушките са с Японски Лед чипове CREE с лупа за по-добра концентрирана светлина. Охлаждат се от вграден вентилатор произведен в Южна Корея. Материала от който са направени е Авиационен алуминии, с радиатор специално разработен за по-добро охлаждане.
Крушките са с драйвър , който възпрепятства смущение на радиото. Не дава грешка на таблото за изгоряла крушка ( Лъже системата CanBus), контролира оборотите на вентилатора спрямо температурата на чипа за много по-дълъг живот.
С умно разпознаване на поляритета. Изключително лесни за монтаж. Просто махате старите халогенни крушки, и слагате тези на тяхно място.
Живот на крушките - До 30000 часа!
Без значение на какъв фар се монтират, с Лупа или рефлекторен фар, светлината е плътна, силна с широк обхват на разпространие. Не заслепяват отсрещните автомобили.
*Крушките модел H7 са нов модел, черни с повече диоди, по къси и по-добре имитиращи ъгъла на светене на халогенната крушка. Светят по-добре на лупа и рефлекторен фар.

НЕ препоръчвам закупуването на Крушки C6, или S2! Да, цените им са ниски, но за сметка на качеството, което също е ниско.

Тези крушки си струват парите!
Ще се наслаждавате на приятно шофиране през вечерта, без да се напрягате в пътя. При мокра настилка светлината не се поглъща от нея. Край на баласти, край на горящи крушки, LED технологията е бъдещето.
Всички Крушки са тествани и работят. Монтирал съм вече на десетки коли и съм продал в OLX на стотици хора и всички клиенти са изумени от ефекта, сигурен съм че и вие ще сте.

Видео на Крушките- https://youtu.be/ny1EY_zTKrc

При мокър асфалт- https://youtu.be/3PJvtdHgZV8

Изпращам по Еконт с опция за Преглед и тест с 10% Отстъпка от Доставката (5.20лв)
Всички крушки са тествани и работят.

За въпроси- по телефона или на Лично съобщение.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Любимец, Област Хасково