Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Фритюрници и минифурни в гр. София.

Чисто нов фритюрник на Philips Airfryer viva collection внос Германия

Света Троица, гр. София, Област София-град Добавена в 23:45, 12 февруари 2019, Номер на обявата: 114431573
280 лв.
Обява от Бизнес
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 
Чисто нов фритюрник на Philips Airfryer viva collection - директен внос от Германия, във фабричната си опаковка.
Модел: HD9621/80
Гаранция: 1 ГОДИНА.

Пържени картофки с превъзходен вкус с до 80% по-малко мазнина!
Благодарение на патентованата технология TurboStar!

Захранване: 1425 W
Функции на продукта:
Автоматично изключване;
Топлоизолиран корпус;
Прибиране на кабела;
Възможно почистване в съдомиялна машина;
Неплъзгащи се крачета;
Ключ за вкл./изкл.;
Сигнал за готовност;
Температурен регулатор;
Индикаторна лампа;
QuickClean;
Книга с рецепти и приложение;
Напрежение 220 V;
Дължина на кабела - 0,8 м
Капацитет на кошницата - 0,8 кг
Цвят: Бял
Настройки на времето: До 30 минути
Размери на продукта (Д x Ш x В): 365x266x292 мм
Тегло на продукта: 5,3 кг
Материал на основното тяло: Пластмаса

Вкусни ястия: крехки отвътре, хрупкави отвън. Благодарение на технологията TurboStar на Philips цялата храна бива изложена на тази постоянна, циркулираща топлина и се изпържва едновременно. Резултатът е равномерно изпържена храна – без нужда от обръщане – дори когато храната се натрупва. В допълнение на загорещения въздушен поток мощна директна горещина отгоре бързо изпича добре храната за вкусни, златнокафяви резултати. "Хрупкава отвън, крехка отвътре".

Вкусна храна за по-малко време: не е необходимо предварително загряване Airfryer на Philips е готов за незабавна употреба: работещ съществено по-бързо от началото до края за всекидневна употреба, благодарение на преимуществото по време на процеса на приготвяне.

Лесна за почистване за 90 секунди кошница QuickClean с мрежест незалепващ филтър. С кошницата QuickClean на Airfryer на Philips, която включва подвижен мрежест незалепващ филтър, почистването става по-лесно и по-бързо. Подвижното чекмедже с незалепващо покритие и кошницата за храна могат да се почистват лесно в съдомиялна машина. Airfryer на Philips с технологията TurboStar спасява вас и дома ви от миризмата на запържено масло в сравнение с обикновен фритюрник.

Подвижни части – безопасни за съдомиялната. Подвижното чекмедже с незалепващо покритие и кошницата за храна могат да се почистват лесно в съдомиялна машина. Philips Airfryer с технологията Rapid Air спасява вас и дома ви от миризмата на запържено масло в сравнение с обикновен фритюрник.

Пържете, печете и запичайте вашите любими храни у дома. Чудесен не само за пържене, иновационният Philips Airfryer с технология Rapid Air ви позволява да печете всякакви продукти, за да приготвяте всичките си любими ястия с един-единствен уред.

Новият Airfryer е разработен с цел да бъде по-компактен (20% по-малък), докато в същото състояние да има възможност за приготвяне на голямо количество храна (800 г). Със своя намален размер той се съчетава перфектно с кухненския плот и приготвя вкусни блюда за цялото семейство. Неговият добре замислен размер ви позволява всекидневна употреба и безкрай възможности.

Приготвя пържени ястия 50% по-равномерно. Уникалната технология TurboStar завърта горещ въздух последователно през цялата камера за готвене, резултатът от което е равномерно разпределяне на топлината в цялата кошница. "TurboStar постига най-оптималния въздушен поток за приготвяне на вашата страна 50% по-равномерно"

Уникална технология TurboStar за по-здравословно пържене. Уникалната технология TurboStar на Philips бързо създава свръхнагорещен въздух за пържене на вашата храна с малко или без добавено олио. Airfryer на Philips също създава по-малко мирис отколкото конвенционални фритюрници и е по-лесен за почистване, безопасен и икономичен за всекидневна употреба!

Универсална дръжка EasyClick – лесна смяна на аксесоари. Новата универсална дръжка EasyClick на Philips ви позволява да смесвате и съчетавате правилните аксесоари за готвене и да постигате най-добрите резултати за вашите ключови блюда всеки ден. Освен това позволява по-компактно съхраняване след употреба.

Линк към официалния сайт:

https://www.philips.de/c-p/HD9621_80/viva-collection-airfryer

Изпращам чрез ЕКОНТ или Спийди с опция преглед и тест.
Чисто нов фритюрник на Philips Airfryer viva collection внос Германия гр. София - image 2
Преглеждания:63