+ 0 km 0
Бутиков карбонов шосеен велосипед PRORACE DRONE CF3 Ultegra Dura Ace гр. Бургас - image 1

Бутиков карбонов шосеен велосипед PRORACE DRONE CF3 Ultegra Dura Ace

1950 лв.
Описание
След толкова продадени колела, дойде ред и на личния ми велосипед. Правил съм си го с много внимание и много дълго търсих такава рамка. Още като я пуснаха 2018-та ме впечатли с това, че е добра във всички отношения. Външно изглежда много яко с тези ръбове, които служат и за подсилване на рамката. Велосипеда е Aero топ модела на Prorace за 2018 и 2019. Фирмата е малка, но произвежда висок клас шосейни велосипеди във фабриката на Еди Меркс. Освен аеродинамиката, рамката е много лека, а това, което ме очуди най-много е доста добрата возия, което е нетипично за aero колелата. Размера е 56.
Монтажа е изцяло Ultegra 6800 2 x 11, дори и педалите, които също са включени в цената (над 120 лв от ибей).
Лапата е карбонова ITM 120mm, кормилото и то е карбоново Ritchey увито в гидолин Cinelli. Кошничката за бидона също е карбонова. Колелото идва с педалите, но без сензорите и стойката за Garmin-а. Колчето за седалката също е карбоново, но седалката предпочитам да не я давам защото ми е много удобна. Ако нямата ваша седалка, ще монтирам друга.
Колелото е обслужено изцяло преди 1000 км с ново средно и нови лагери, нови жила и брони и нови гуми (Specialized Turbo Pro 26) на алуминиевите капли Fulcrum racing 5 EVO, които са леки и много здрави. Цената е за велосипеда с тези капли. Мога да го дам и с карбоновите капли Dura Ace, които ги карам само лятото. Те са и с главини Dura Ace, които вървят много гладко. Гумите са Continental. С карбоновите капли, колелото ще е за 2300 лв, а ако искате и с двата чифта ще е на 2500 лв.
  • Добавена в 00:05, 21 септември 2020
  • Преглеждания:1369
  • Номер на обявата: 122685112
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Лазур, гр. Бургас, Област Бургас