+ 0 km 0
Бленд на Дотера Salubelle doTerra гр. Бургас - image 1

Бленд на Дотера Salubelle doTerra

169 лв. По договаряне
Описание
Патентованата от doTerra смес от етерични масла, използвани през цялата история за техните разкрасяващи ползи, Salubelle /Immortelle/ е формулирана да помогне за намаляване на появата на преждевременно стареене и овлажнява стареещата кожа.Съдръжа Frankincense Resin, Hawaiian Sandalwood, Lavender Flower, Myrrh Gum Resin, Helichrysum Flower, Rose Flower essential oils.

Този бленд от етерични масла помага на кожата да изглежда гладка, сияйна и младежка. Salubelle лесно се абсорбира в кожата и може да се използва на лицето, шията и деколтето, за да намали появата на фини линии, бръчки и стареене на кожата.

Нанесете тънък слой Salubelle върху лицето, шията и деколтето, след което повторете нанасянето върху целеви проблемни области. Можете да комбинирате с овлажнителя на DoTERRA Anti-Aging Moisturizer .

Сместа е 100 процента чисто етерично масло без добавено фракционирано кокосово масло. Вижте отделни масла за пълно описание на комбинираната потентност на тази смес - имунна поддръжка, противовъзпалително, антиоксидант, облекчаване на болката, повишаване на настроението, поддържа стрес и тревожност, лекува рани, белези, петна, храносмилателна помощ, подобрява съня, антибактериални, противогъбични и други.

Ето действието на отделните масла на бленда Salubelle.

ТАМЯН - противовъзпалителни свойства, успокояващ за кожата и нервите. Антиинфекциозното му свойство също помага за защита на кожата от вредни микроби.

САНДАЛОВО ДЪРВО - защитава кожата от вредното въздействие на ултравиолетовото (UV-b) лъчение. Може да бъде полезен и при регенерация на кожата, и при кожни инфекции.

ЛАВАНДУЛА - намалява възпалението и алергичните реакции в кожата. Помага за възстановяване на кожата от изгаряния, мехури, инфекции и други наранявания. Овлажнява кожата.

СМИРНА - успокоява кожата, използва се за облекчаване на наранена или напукана кожа. Има противогъбични свойства, използва се за борба с много бактериални, гъбични и вирусни инфекции на кожата

БЕЗСМЪРТНИЧЕ /хелихризум/- използва се за подпомагане и преодоляване на екземи и псориазис, има антиоксидантни свойства и често се използва за регенерация на тъкани, облекчаване на болката и заздравяване. Естествен слънцезащитен крем.

РОЗА - често се използва, за да помогне за предотврати разграждането на колаген в кожата, което може да доведе до загуба на еластичност и бръчки. Използва се и за предотвратяване на образуването на белези и за подпомагане на тялото да преодолее различни кожни заболявания и инфекции.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Възраждане, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Николова