+ 0 km 0
Бизнес имот- БИСТРО с наемател  във Варна-Окръжна болница площ 251кв. гр. Варна - image 1

Бизнес имот- БИСТРО с наемател във Варна-Окръжна болница площ 251кв.

169999 €
Описание
Предлагаме Ви за продажба инвестиционен бизнес имот със статут на БИСТРО с настоящо ползване от наемател като кухня- майка в района на Окръжна болница.
Обектът се намира на супер комуникативно място в Централен район на търговска улица , в близост до болници, Сити клиник, студентски общежития, ХЕИ, Второ РПУ, ЛИДЪЛ и други. Имотът се намира на полупартерно ниво в нова сграда със смесено предназначение с разрешение за ползване с английски двор, изцяло прилежащ към обекта, с широчина 10 м. висока стъклена витрина към улицата. На площ от реални 251 кв. м. в едно със 77 кв. м. земя, включва следното разпределение: просторна търговска зала с английски двор, офис, складово помещение, топла и студена кухня с вентилация, мъжка и дамска тоалетна за клиенти, битовка за персонала и прилежащ санитарен възел, външен склад. Заведението е съгласувано с всички изисквания на съответните институции, разполага с необходимата техническа документация. Монтирани са мощни климатици, ефектни окачени тавани, СОТ и видео наблюдение, пожароизвестителна система. Стените са боядисани с висококачествени мазилки и ламперии, подовете са положени с гранитогрес и ламинат. Възможност за паркиране. Наличие на два входа за клиенти и отделен за зареждане.
Търговският обект е с пет годишен договор за наем с коректен наемател на утвърдена ресторантска верига и този факт го прави перфектна инвестиция. Възможна е изработване на схема на разсрочено плащане в зависимост от нуждите на потенциалния купувач. За огледи: Брокер Мария Минчева Недвижими имоти АЛ Корект 896 - Покажи -
  • Добавена в 11:30, 23 февруари 2021
  • Преглеждания:141
  • Номер на обявата: 123150051
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Окръжна болница, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Ана Йорданова