+ 0 km 0
Биотор- Лумбрикогенен хумус с. Бояна - image 1

Биотор- Лумбрикогенен хумус

130 лв.
Описание
Предлагам тор от калифорнийски червей директно от производител. Цените са на едро. Предлагаме 2мм фракция 130лв на кубик. С предварителна заявка. Не осигуряваме транспорт. Повече информация 896 - Покажи -
На последната снимка може да видите анализ на тор от нашата ферма.
 типа на органичните отпадъци, с които са хранени червеите – с патешка и от частни с говежда тор. Ние не използваме утайки от пречиствателни станции и не препоръчваме използването им за биоземеделие, поради наличието на тежки метали, хормони, и други замърсители.
Растенията, третирани с Биотор имат голям, развит корен, който най-интензивно усвоява храната, дори и в условията на чувствително намалена влажност. Под въздействието на Биоторът растенията по-леко преодоляват сушата и други неприятни въздействия.
Ефектът на торене с биохумус зависи от запасеноста на почвата с макроелементи и останалите фактори, ограничаващи продуктивността и качеството на културите (реакция на почвата, засушаване, болести, вредители, плевели).
Насочвам вниманието ви върху връзката между торенето и човешкото здраве- Микроелементите постъпват в храната на човека основно с продуктите от растениевъдство и животновъдство. Най-важните незаменими Микроелементи за хората, животните и растенията са B, Co, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn и др.
В листата на Световната здравна организация като причина за заболеваемост при населението е определена на недостиг на желязо и цинк. Общото съдържание на Микроелементи е важен индекс за качеството на храните и фуражите. Произвеждането на повече храни и фуражи или "земеделие за здраве" трябва да е основна цел, което означава повишаване съдържанието на Микроелементи посредством торене. В тази връзка главната задача на земеделието е да се осигурят адекватни нива за човека на Микроелементи в основната продукция.
Като заключение ще кажа, че торенето с хумус не замърсява почвата увеличава добивите и получаваме чиста и качествена продикция богата на витамини.
Нека опазим природната среда и човешкото здраве.
  • Добавена в 08:34, 19 юни 2020
  • Преглеждания:269
  • Номер на обявата: 120609144
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Бояна, Област Варна