+ 0 km 0
Безжична Клавиатура с мишка Тъч Пад MINI и подсветка- keyboard гр. Пловдив - image 1

Безжична Клавиатура с мишка Тъч Пад MINI и подсветка- keyboard

19.99 лв.
Описание
Представям ви най-известната и многофункционална WIRELESS MINI КЛАВИАТУРА С ТЪЧ И ПОДСВЕТКА В 7 цвята, с която може да управлявате всички устройства в дома си по най-удобният и лесен начин! КЛАВИАТУРА, МИШКА И ДИСТАНЦИОННО В ЕДНО! УДОБСТВОТО ДА УПРАВЛЯВАТЕ, ПИШЕТЕ, ИГРАЕТЕ НА ВАШИТЕ УСТРОЙСТВА БЕЗЖИЧНО И НАВСЯКЪДЕ!
Всяка клавиатура има възможността да работи с три основни цвята подсветка или тази функция да бъде угасена с комбинация на бутони Fn + F2. Можете също така да пуснете функция за други цветове, като натиснете Fn и после провлачите пръст ниско долу на тъч пада. Когато направите това може да изберете един от 7-те цвята или да пуснете функция, която сменя всички цветове по време на работа с клавиатурата. Функция постоянна смяна на цветове става, като отдръпнете пръста от бутон Fn и плъзнете пръст най-долу на тъч от ляво надясно.
*Снабдена с функционални бутони, тъч, бутони за усилване, намаляване, превъртане, пауза, спиране, qwerty клавиатура, мишка, скрол и много екстри!

Безжична клавиатура за android, windows, ios, или други устройства. Мини клавиатурата ще Ви улесни в използването на вашите смарт устройства и всички такива, които имат функции и USB изход. Може да се свърже с всички устройства притежаващи стандартно USB, които имат микро USB вход като телефони, таблети, компютри, конзоли и телевизори.

*Съвместима е с андроид тв боксове, смарт телевизори, таблети, смарт телефони, лаптопи, персонални компютри и Xbox и Playstation конзоли.

Мини клавиатурата ще Ви донесе голямо удобство при използването на вашите устройства.

*Клавиатурата се захранва от презареждаща Li-Ion батерия! Бързо се зарежда и е изключително издръжлива. Не се налага закупуване на батерии!

Един прекрасен продукт за хора, които вече са се отегчили от стандартните дистанционни, и неудобното и бавно писане.

Незаменимо допълнение към смарт телевизори, чиито браузери и приложения са трудни за ползване без мишка и клавиатура.

Модел Mini Keyboard black MWK08:

Тегло: 110грама
Тъч и фунционални бутони + Qwerty клавиатура
Обхват: до 10метра (Wireless) 2.4 GHz
Размери: (LxWxH) 146.8 x 97.5 x 19 мм
Свързване с Wireless, USB, Micro USB
Li-Ion батерия с кабел за зареждане в комплекта
Бързо зареждане до 2 часа и използване до 30 часа
Клавиатурата има автоматично заспиване в момент на по-дълго неизползване и се събужда при натискане на бутон, което пести енергия!
  • Добавена в 11:33, 18 януари 2021
  • Преглеждания:2431
  • Номер на обявата: 120329760
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Беломорски, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Костов