+ 0 km 0
Безжична IP камера за видеонаблюдение ESCAM G02 720P гр. Шумен - image 1

Безжична IP камера за видеонаблюдение ESCAM G02 720P

75 лв.
Описание
Безжичната P2P WiFi IP камера за видеонаблюдение ESCAM G02 е идеалният начин за всеки, да подсигури безопасността и спокойствието в своя дом, офис двор, или каквото помещение пожелае.

Отстъпка за количество.
Виж още на: www.shopnova-bg.com

Камерата е един изключително удачен помощник в това начинание, тъй като, от една страна, е удобна и компактна – може да бъде монтирана, където пожелаете, а от друга, е и доста незабележима.

Виж още на: www.shopnova-bg.com

Лесната инсталация и управление също са с предимство, защото след като бъде поставена ESCAM G02, единственото, което остава да направите е да включите своя компютър, телефон или таблет и да проверите това, което сте решили.

Безжичната камера за видеонаблюдение ESCAM G02 се характеризира с някои особено важни функции и качества, които я превръщат в едно наистина полезно и необходимо устройство за всеки потребител, който желае да подсигури сигурността на дома и близките си.

На първо място ще се спомене, HD качеството на картината на ESCAM G02, което подсигурява ясно наблюдение на всеки един детайл от обстановката, до която е осигурен достъп.

IR(инфрачервено)-то нощно виждане също е важен елемент от качествата на ESCAM G02, тъй като благодарение на него, потребителят получава ясна представа за обстановката дори през нощта, когато условията на видимостта са силно влошени заради тъмнината.

В добавка на това, главата на камерата е силно подвижна, ESCAM G02 може да бъде насочен, в която посока пожелаете, благодарение на 345° – то въртене в хоризонтална и 120°- то въртене във вертикална посока, така нито едно кътче от вашия дом или офис няма да остане незащитено.

Едно особено голямо предимство на ESCAM G02 е автоматичният детектор за движение, който при свързване с аларма, ще бъде способен да предотврати всяко едно нежелано нахлуване в наблюдаваното от вас помещение.

P2P комуникацията и безжичната Wi-Fi връзка пък улесняват свързването с ESCAM G02 и на практика той може да бъде поставен навсякъде, където пожелаете.

Полезно: Как да инсталирате IP камера вкъщи или в офиса
Характеристики на изображението

Безжичната камера за видеонаблюдение ESCAM G02 разполага с 4х дигитално цифрово приближаване за допълнителна детайлност на изображението.
Максималната резолюция на записа достига 720 пиксела в HD качество, които са една доста висока стойност за този тип устройства.
Сред най-ценните качества на ESCAM G02 е Н.264 компресия на файловете подсигуряваща намаляването на техния обем без качеството на записа да бъде повлияно.
Подобрената 3,6 мм леща на камерата, освен доброто качество на картината и записа осигурява и 10-метров обхват в режим за нощно IR виждане.
IR Cut филтър подобрява качеството на цветовете и светлината при влошаване.

Звук

ESCAM G02 е снабден с двупосочна аудио система, спомагаща за осигуряването на връзка и комуникация с помещението, в което е поставена камерата. Подобреният стерео звук пък предоставя доста високи нива на качеството на звукозаписа.
Движение,обхват и връзка

Безжичната камера за видеонаблюдение ESCAM G02 притежава едно изключително ценно качество – голямата подвижност на главата на устройството – 345° – въртене в хоризонтална и 120°- въртене във вертикална посока (с регулируема скорост), по този начин то разширява своя обсег на видимост и не оставя непокрито кътче в помещението, а именно това е една от основните цели на повечето потребители на пазара.

P2P комуникацията и безжичната Wi-Fi връзка, на практика осигуряват възможността ESCAM G02 да бъде поставен навсякъде, като гарантират сигурността и стабилността на връзката на потребителя с устройството. Улесненото свързване с компютри и мобилни устройства през уеб браузъра осигурява 24-часово наблюдение на помещението, при наличието на постоянна интернет връзка.
Аларма

Вграденият детектор за движение на ESCAM G02 е едно доста голямо предимство за устройството. При свързване с аларма, камерата може да подсигури доста високи нива на защита на помещението.

ВИДЕО и настройки: https://youtu.be/o8WnrYo3E6c

Как да инсталирате IP камера - https://shopnova-bg.com/kak-da-instalirate-ip-kamera-vkashti-ili-v-ofisa/
  • Добавена в 13:09, 7 януари 2021
  • Преглеждания:1758
  • Номер на обявата: 108988221
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Шумен, Област Шумен

За нас
Онлайн магазин Shopnova-BG.com се е превърнал в синоним за качествени и евтини стоки и коректно обслужване при пазаруване в Интернет. Нашият интерактивен магазин предлага множество продукта на супер цени. Разгледайте атрактивните ни оферти от всеки компютър, таблет или телефон, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
ВАЖНО!!!
1. Цените са КРАЙНИ!
2. На въпроси свързани с БАРТЕРИ и ПАЗАРЛЪЦИ - НЕ ОТГОВАРЯМ(получавам поне по 5 съобщения на ден!)
3. Всичко което е включено в окомплектовката е описано в обявата. Ако нещо не е написано значи го няма!
4. Лично предаване е възможно само в гр. ШУМЕН.
5. Изпращам с Еконт с опция преглед и тест и наложен платеж! Ползва се 10% отстъпка от куриерската услуга.
ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ:
Гаранционните срокове текат от датата на получаването на стоката.
Гореописаните стоки се ремонтират безплатно преди изтичане на гаранционният срок.
Гаранцията е само и единствено за лицето закупило стоката. Гаранцията не се трансферира при препродажба!!!
Гаранционният срок за използваните стоки отпада в случаите когато:
• Гореописаните стоки са съхранявани или експлоатирани неправилно
• Налице са механични повреди (наранявания от падания, натискания , наличие на силно замърсяване, проникване на течности в продуктите, излагане на огън, излагане на висока влажност…)
• Причина за повредата са природни бедствия
• Установен е опит за отстраняване на проблема от неупълномощени за целта лица
Ако стоката е телефон/смартфон, гаранцията не покрива дефекти по екрана от типа на screen burn, жълти петна, светли петна.
Доставчикът се задължава да ремонтира гаранционната стока в рамките на 30 дни от получаването ѝ.
Купувачът е длъжен да поеме разходите по доставката на продукта до продавача.
При невъзможност да се ремонтира стоката, доставчикът се задължава да замени или изплати стойността равностойна на текущата средна пазарна цена на продукта.

За поръчка може да ни се обадете на посочения телефон или да ни пишете:
- Име :
- Град :
- Телефон :
- Офис на еконт или адрес на, който желаете пратката си.
Прочети още

Обяви на потребителя Shopnova-BG.com