+ 0 km 0
Безплатно GPS проследяване за животни - 4 модела тракери / tracker гр. София - image 1

Безплатно GPS проследяване за животни - 4 модела тракери / tracker

Описание
БЕЗ ТАКСИ.
БЕЗ АБОНАМЕНТИ.
ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ.
РЪКОВОДСТВА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

БЕЗПЛАТНО ОНЛАЙН ПРОСЛЕДЯВАНЕ:
Free GPS Ltd. e вносител на GPS устройства за проследяване, наблюдение и контрол. Гарантираме напълно безплатно онлайн проследяване за неограничен период от време чрез мобилното приложение и интернет платформата на производителя. Единственият разход е свързан със SIM картата, която е необходима за работата на тракерите.

Препоръчваме използването на SIM карта с абонамент само 2 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, която е перфектна за целите на GPS проследяването. Това ще бъде Вашия единствен разход, защото ние не изискваме плащането на никакви допълнителни такси. Предложението за картата не е ангажиращо, защото тракерите работят във всички мрежи - 2G/3G/4G(LTE), а изборът на мобилен оператор и тарифен план е въпрос на лични предпочитания.

GPS ТРАКЕРИ ЗА ЖИВОТНИ:
Устройствата гарантират сигурността и безопасността на домашни животни и добитък на свободна паша благодарение на безплатното онлайн проследяване чрез мобилно приложение за смартфони и таблети. Системата позволява активирането на аларми при различни ситуации – излизане от охраняем периметър, шокова аларма, известяване при слаба батерия и др. Предлагаме четири модела, които са влагоустойчиви, здрави, надеждни и функционират при широки температурни граници от -20 до 55 градуса. Имат възможност за работа в енергоспестяващ режим, който позволява дълъг период без зарeждане на батерията.

МОДЕЛИ:
К-1 е мини тракер (размери 48 х 28 х 20 мм и тегло 40 г) с влагоустойчив корпус и вграден микрофон за аудио контрол в реално време. Захранва се от литиево-йонна батерия с капацитет 1 000 mAh и може да работи в енергоспестяващ режим. В комплекта има черна влагоустойчива кутийка с размери 70 х 70 х 30 мм, която може да се поставя на нашийници с ширина до 1,5 см. Може да се използва при домашни любимци и животни. Батерията издържа минимум 1 денонощие без зареждане, а мобилното приложение дава актуална информация за текущото ниво в проценти. Препоръчваме го, защото поставянето в кутийка предпазва тракера. Цена 80 лева.

К-2 е мини тракер (размери 55 х 33 х 20 мм и тегло 50 г) с влагоустойчив корпус, нашийник с ширина 1,5 см и вграден микрофон за аудио контрол в реално време. Захранва се от литиево-полимерна батерия с капацитет 800 mAh, работи в енергоспестяващ режим, а мобилното приложение дава актуална информация за текущото ниво на батерията в проценти. Батерията издържа минимум 1 денонощие без зареждане. Тракерът е проектиран за използване при домашни любимци и животни. Нашийникът е включен в комплекта, наличен е в лилав цвят и е с дължина 40 см и ширина 15 см. Цена 86 лева.

К-4 е компактен тракер (размери 80 х 68 х 20 мм и тегло 140 г) с влагоустойчив корпус, торбичка за закрепване към нашийник (размери 135 х 80 х 20 мм) и вграден микрофон за аудио контрол в реално време. Захранва се от мощна литиево-йонна батерия с капацитет 5 000 mAh и работи в енергоспестяващ режим. Торбичката е налична в черен и в тъмно зелен цвят и може да се поставя на нашийници с ширина до 6 см. Цена 118 лева.

К-5 е компактен тракер (размери 112 х 78 х 27 мм и тегло 300 г) с влагоустойчив корпус, торбичка за закрепване към нашийник (размери 135 х 95 х 35 мм) и вграден микрофон за аудио контрол в реално време. Захранва се от мощна литиево-йонна батерия с капацитет 10 000 mAh и работи в енергоспестяващ режим. Торбичката е налична в маскировъчен цвят и може да се поставя на нашийници с ширина до 8 см. Цена 146 лева.

ФУНКЦИИ:
И четирите модела поддържат всички основни функции за GPS проследяване:

• ОНЛАЙН ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СЪСТОЯНИЕТО В РЕАЛНО ВРЕМЕ – осигурява прецизна информация за местоположението на обекта по всяко време на денонощието и дава възможност за онлайн проследяване на неговото състояние (маршрут, моментна скорост, престой и др.) върху интерактивна карта чрез интернет платформа или мобилно приложение;

• ЛОКАЛИЗАЦИЯ И ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА РАЗСТОЯНИЕ – осигурява информация за Вашето местоположение и показва разстоянието между Вас и обекта върху интерактивната карта. Функцията се активира автоматично при включване на услугата за местоположение от настройките на Вашия смартфон, а прецизността на информацията зависи от хардуера на мобилното устройство и от качеството на услугата от съответния мобилен оператор;

• ПЪЛНА ИСТОРИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО ДО 180 ДНИ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО – системата дава възможност за почасов, ежедневен и седмичен отчет и предоставя информация за маршрут, скорост, място и продължителност на всеки престой. Всички данни могат да се експортират в Excel;

• ШОКОВА АЛАРМА – може да получавате алармено известие всеки път, когато вибрационният сензор на тракера регистрира удар или вибрация.

• ОФЛАЙН АЛАРМА – може да получавате алармено известие всеки път, когато тракера загуби сигнал в продължение на повече от 30 минути.

• АЛАРМА ПРИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ГЕО-ОГРАДИ – може да зададете различни зони чрез радиус в метри (от текущата позиция на обекта или от произволна точка върху картата). Ако активирате функцията, ще получавате алармено известие всеки път, когато обектът ги напуска или влиза в тях. Зоните могат да бъдат неограничен брой.

• АЛАРМА ПРИ СЛАБА БАТЕРИЯ – може да получавате алармено SMS съобщение при изтощаване на вградената батерия. Съобщението до контролния номер е придружено с линк към локацията на тракера в Google Maps.

• АУДИО КОНТРОЛ В РЕАЛНО ВРЕМЕ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАПИС – може да чувате и записвате всичко около тракера благодарение на вградения микрофон.

• РАБОТА В ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ РЕЖИМ – осигурява автономност за по-дълъг период от време.

ЦЕНИ:

• Модел К-1 (мини тракер с батерия 1 000 mAh и черна кутийка, включена в комплекта) – 80 ЛЕВА;

• Модел К-2 (мини тракер с батерия 800 mAh и лилав нашийник с дължина 40 см, включен в комплекта) – 86 ЛЕВА;

• Модел К-4 (тракер за животни с батерия 5 000 mAh и торбичка, включена в комплекта) – 118 ЛЕВА;

• Модел К-5 (тракер за едри животни с батерия 10 000 mAh и торбичка, включена в комплекта) – 146 ЛЕВА;

• GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕТО Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ – абонаментът за SIM картата, която препоръчваме, е 2 ЛЕВА НА МЕСЕЦ. Ако желаете да използвате допълнителните функции на микрофона, ще Ви бъде необходима стандартна SIM карта за гласови услуги с активиран мобилен интернет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Разгледайте раздел ИНФОРМАЦИЯ в нашия сайт на адрес: free-gps.bg. Ако имате нужда от допълнителна консултация или от демонстрация на възможностите на системата за проследяване, свържете се с нас.

ДОСТАВКА:
Всички тракери се изпращат с подробно ръководство, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта. Работим с Еконт и Спиди, като ползвате всички възможни отстъпки от техните цени за доставка.

ПОРЪЧКА ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ:
Може да направите своята поръчка чрез OLX, като използвате полето за съобщение на страницата на съответната обява. Необходимо е да ни изпратите своето име и фамилия, мобилен телефон, населено място и адрес на предпочитания куриерски офис. Ще получите отговор за потвърждение и информация за изпращане на поръчката.
  • Добавена в 09:48, 1 септември 2020
  • Преглеждания:422
  • Номер на обявата: 119519986
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Княжево, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Free GPS