+ 0 km 0
BeSafe столче за кола iZi Comfort X3 Isofix Red гр. Варна - image 1

BeSafe столче за кола iZi Comfort X3 Isofix Red

330 лв.
Описание
BeSafe столче за кола iZi Comfort X3 Isofix 70 Tone In Tone Ruby Red

Столче за кола от най-висок клас!!! Цена в магазина: 830лв.

BeSafe iZi Comfort X3 Isofix е столче за кола одобрено съгласно ECE R44/04 в група 1, предназначено за деца с тегло от 9 -18 кг. (приблизително от 9 месеца до 4 години).

BeSafe iZi Comfort X3 IsoFix e детска седалка предвидена за монтаж в посока на движението и може да бъде монтирана както посредством IsoFix система, така и с 3 точков автомобилен колан в случай, че колата не разполага с IsoFix система за закрепяне.

IsoFix монтаж:
IsoFix системата осигурява по - висока безопасност както при челен, така и при страничен удар и намалява риска от неправилен монтаж. Съвременните автомобили са оборудвани с две IsoFix точки за закрепване, детските седалки с IsoFix са оборудвани с два свързващи накрайника. „Щракнете” всеки от тях към IsoFix точките и детската седалка е механично закрепена към купето на автомобила.

Монтаж с 3 точков автомобилен колан:
BeSafe iZi Comfort X3 IsoFix е с патентована система за монтаж с колана на автомобила, която прави монтажа много лесен, за разлика от други детски автомобилни седалки от същата група.
За разлика от други детски седалки при BeSafe iZi Comfort X3 IsoFix маршрута на автомобилния колан преминава през клапите в горната част на столчето за кола и се фиксира, което гарантира изключителна стабилност.

Системата за натягане на автомобилния колан допълнително натяга автомобилния колан и прави монтажа на столчето за кола изключително сигурен, надежден и стабилен.

Характеристики:

Благодарение на системата за натягане на автомобилния колан, iZi Comfort X3 IsoFix може да бъде инсталиран много бързо и лесно, чрез IsoFix монтаж или с автомобилния колан, без нужда от много усилия.

Интегрирана поставка за крачета

Интегрирана подова опора с възможност за регулиране по височина

Отговаря на изискванията на ECE R 44/04, група 1 (от 9 до 18 кг., приблизително от 9 месеца до 4 години)

Победител в Европейския тест за детски седалки през 2011 година.

Сандвич конструкция, подсилен пластмасов корпус с 40 мм. мека обвивка отвътре.

Нови страници за още по-добра защита при страничен удар.

Страничния удар е тестван съгл. NPACS

4 позиции за сън и почивка - предлага най - доброто положение за почивка по време на път

Регулируем по височина подглавник с EPS пяна. Корекцията се извършва изключително лесно, с натискането на един единствен бутон. Раменните колани се регулират автоматично с корекция на подгавника. Подгавника и коланите на столчето за кола могат да се регулират в 8 позиции с цел осигуряване на оптимална защита на главата и врата.

SIP – защита при страничен удар, осигурява двустранна странична защита за главата и врата.

Магнитната система за коланите, придържа коланите на детската седалка встрани за по - лесно поставяне и изваждане на детето в/от нея

Универсални ISOfix съединители с индикатори за правилна употреба

Уникалното натягане на автомобилния колан запазва столчето за кола напълно стабилно през цялото време. (когато автомобила не е оборудван с IsoFix)

5 точков колан с централно регулиране, с възможност за регулиране на височината

Катарамата за коланите е достъпна винаги

Облегалката позволява вентилация на въздуха, за да не спарва

Mека и удобна тапицерия.

Тапицерията може да се сваля и да се пере на 40 ° - програма за вълна

Столчето е в отлично използвано състояние. Единствената забележка е, че отзад на подглавника, където двете части стиропор са фабрично свързани и залепени се беше получило отделяне. Залепено е повторно и при сложена дамаска няма как да се получи разместване (забележката е снимана).
  • Добавена в 18:53, 21 май 2020
  • Преглеждания:49
  • Номер на обявата: 121139536
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл