+ 0 km 0
Бебешка проходилка паяк Chipolino 4 в 1 гр. Варна - image 1

Бебешка проходилка паяк Chipolino 4 в 1

99 лв.
Описание
Проходилката е много запазена. Много забавна и удобна.
Chipolino Детска проходилка 4 в 1 "Джоя Лукс" е красив дизайн и комфорт и специално предназначена за деца, които вече могат да седят без ваша помощ.

4 нива на ползване
Проходилка - като се махне текстилната основа;Люлка - основата се трансформира. Механизмите за люлеене ще намерите под таблата;Променя се в бънджи - крачетата имат пружини за безопасно, но забавно подскачане;Забавен игрален център - играчки, които са навсякъде, от всички страни на седалката.
Детайли за продукта
Проходилката е подходяща за деца на възраст от 6+ месеца и с тегло до 12 кг;Табла с играчки, която е цветна и забавна. Има и музикален панел за забавления;Телефон-играчка, който може да се ползва отделно;Широката основа осигурява повече стабилност;Висококачествена пластмаса;3 позиции за регулиране на височината на седалката.
За сигурността се грижат 6-те стопери, предназначени да осигуряват добър контакт с повърхността и да предпазват проходилката от преобръщане, така мъника е максимално защитен в опитите си да проходи. Проходилката е с четири колелца, предните се въртят на 360 градуса.
Лесно се сгъва до компактни размери.2
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Кайсиева градина, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Теодора Йорданова