+ 0 km 0
Бебешка количка Adbor S-line гр. София - image 1

Бебешка количка Adbor S-line

270 лв.
Описание
Комплект от зимен кош за новородено (0-6м), летен кош и кошче за кола.

Купувана е втора употреба.

Кошовете лесно се монтират на шасито, което се сгъва и лесно може да се транспортира.
Зимният кош е ползван 5 месеца. Голям, просторен и удобен за бебето. Нашето спеше перфектно в него. Повечето зимни кошове стават неизползваеми след 4тия месец, защото на бебето му става тясно. Но не и в този.
Въпреки големината си, не е тежък и не е трудно да се маневрира, за което спомагат и големите гуми с амортисьори. Също така, кошът лесно се сваля и може да се обръщат посоките - с лице към вас или напред. Към кошът има и покривало. Със зимния кош се продава и ново матраче с комплект протектор, долен чаршаф с ластик, възглавичка и калъфка, и олекотена завивка с плик (+ още един долен бежов чаршаф с ластик подарък). От тях са ползвани само матрачето с протектора и двата чаршафа. И те са ползвани 5 месеца.

Кошчето за кола също е удобно от новородено до 5-6 месечна възраст. То е ползвано 6 месеца. Има си и платов сенник и покривало за крачетата.
Кошчето може да се монтира лесно и на самата количка.

Летния кош не е използван. Към него има и чувалче/покривало за краката. Към него се продава и постелка за седалката от “Малки чудеса”, ръчно изработена специално за този модел количка.
Дръжката е кожена и без следи от употреба.
Има голям багажник, към който е ушит допълнителен плат, за да не се трият гумите в него. Има и мрежа против насекоми и дъждобран, почти не са използвани.
Шасито има някоя и друга драскотина.
Към количката се продава и голям допълнителен сенник (син), с който може да се покрие целия кош и да предпазва от слънце и вятър.
Цената е комплексна за всичко.
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Лозенец, гр. София, Област София-град