+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Велосипеди в гр. София.

Bafang BBSHD мотор за електрически велосипед Бафанг гр. София - image 1

Bafang BBSHD мотор за електрически велосипед Бафанг

1595 лв.
Описание
С Bafang BBSHD мотор ще превърнете велосипеда си в електрически велосипед. Мотора е със средно движение (mid drive), което му позволява да използва скоростите на велосипеда и му позволява да измине по-голямо разстояние и да е по-мощен от хъб мотор.

Номинална мощност: 1000W;
Пикова мощност: 1440W;
Максимален въртящ момент: 160Nm;
Максимална скорост: 85-90км/ч;
Волтаж: 48V;
Цветен дисплей показващ верен заряд на батерията *
Сензор за хидравлични спирачки;

Моторите със средно движение са единствения начин да изкачвате без проблеми високи върхове, без мотора ви да прегрява, както хъб моторите. Много коли нямат въртящ момент от 160 Nm, предадени към велосипеда може да вдигате до ~ 85 - 90 км/ч (с подходящи настройки и скорости), а с голяма батерия може да достигнете пробег от 80 --100 km.

Ръководство за избор на подходяща рамка / велосипед за монтаж на такъв двигател: https://forum.vitosha.one/index.php/topic,120.msg1215/topicseen.html

Подробна информация за разликата и приложението между Bafang BBSHD и Bafang BBS02 може да прочетете в Студио Витоша - https://forum.vitosha.one/index.php/topic,119.0.html

Причина за продажбата е, преминаването ми към FatBike тип велосипед, за него е нужен по-широк от този мотор.

Тези мотори нямат конкуренция - за 1595лв, може да превърнете велосипеда си в електрически мотор, способен да катери с 30 - 40 км/ч наклони, като Копитото и Черни връх. За сравнение велосипеди по 15 000 лв, с хъб мотори от 5 - 8 kw, могат подобни подвизи. Bafang BBSHD е усиленото и издръжливо продължение на Bafang BBS02. За разлика от предшественика си издържа далеч повече години и няма защо да се безпокоите, че ще прегрее.

За още снимки и по-общи въпроси за технологията на моторите със средно движение (mid drive) може да прочетете на Витоша - https://forum.vitosha.one/index.php/board,50.0.html

*Това е единствения мотор Bafang BBSHD в България, който не показва ГРЕШНО на дисплея си волтажа / % на заряд на батерията. Всички други двигатели от този вид в България показват грешен заряд, поради, което нямате информация, колко време ви остава. Аз съм препрограмирал двигателя си да показва точни стойности. Препрограмирана е и мощността му, както и скоростите му (създал съм му по-къса скоростна кутия), за по-бързо и динамично превключване между режимите. Мога да препрограмирам двигателя в още по-див звяр или в спокоен "домашен любимец", но пре програмирането ще ви струва някой лев отгоре.

Забележка: продавам само мотора с прилежащото му окабеляване и оборудване (сензор за спирачки, масур, панел с бутони и дисплей, а не цялото колело с мотора и батерията. На снимките се вижда мотора монтиран на колелото ми (29 цолово, за илюстративни цели. Мотора се продава, като нов, защото съм изминал на него само 300 км, в които съм правил и калибрирал пре програмирането му. Мотора дисплея и сензорите му са в перфектно състояние, дисплея все още е с протектора си. За бартери или други не адекватни предложение - моля проверете цените на този тип двигатели и не забраяйте, че това е единствения с дисплей, показващ точно заряда на батерията...нещо за което търговците премълчават удобно. Изсквайте и истински снимки, може да попаднете на интересни батерии и двигатели, на лъжливо ниска цена, но очевидни ментета. Аз знам какво точно продавам :)
  • Добавена в 11:25, 22 октомври 2020
  • Преглеждания:199
  • Номер на обявата: 123285998

Обяви на потребителя Иван