+ 0 km 0
ArexClima-Hitachi Performance RAK 50RPD-R32-БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ! гр. Пловдив - image 1

ArexClima-Hitachi Performance RAK 50RPD-R32-БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ!

2099 лв.
Описание
Безплатен монтаж за Пловдив и София!
Сайтът ни: https://www.arex-clima.bg/
Телефони: 882 - Покажи - и 887 - Покажи -

Енергиен клас охлаждане-A++
Енергиен клас отопление- A++
Мощност- 18 000 BTU
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) - 5.00 (1.90-5.20)
Отдавана мощност (отопление) (kW) - 6.00 (2.20-7.30)
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)- 1.47
Консумирана мощност (отопление) (kW) - 1.56
Захранващо напрежение (V) - 220 - 240
SEER / Енергиен клас охлаждане- 7.35 / A++
SCOP / Енергиен клас отопление- 4.60 / A++
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)-25
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)-49

/Висока енергийна ефективност А+++ в режим охлаждане и A++ в режим отопление. Моделите са характерни с едни от най-високите нива на енергийна ефективност в класа си.
/Този модел е оптимизиран да работи в режим отопление до -25°С. Отоплителния капацитет намалява в зависимост от външната температура, влажност, зададени настройки и топло изолация на помещението.
/iSee сензор отчита присъствието на хора в помещението и оптимизира температура за по-нисък разход на енергия.
/Вграден електромер в дистанционното управление дава информация за консумираната ел.енергия за месеца.
/Сензор на дистанционното управление за реална температура в помещението.
/Вътрешните тела Hitachi работят толкова тихо, че можете да чувате шепот. Освен това, гарантираме, че външните тела не нарушават тишината наоколо.
/Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електро напрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.
/Можете да заключите режим на работа на уреда само за охлаждане (+ вентилатор) или само за отопление (+ вентилатор) или изсушаване (+ вентилатор).
/За всички битови модели може да поръчате като аксесоар, комплекта за "Сух контакт", за включване или изключване на климатика. Типични приложения са свързване към прозорец (уреда се изключва автоматично при отворен прозорец за да пести енергия) или електронен ключ (климатика се изключва, когато ключа-карта не е поставен в гнездото).
/Режим ECO позволява да се ограничи потреблението на електроенергия, като същевременно се гарантира напълно ефективна работа.
/Когато две вътрешни тела са монтирани в непосредствена близост в една и съща среда, можете да промените сигнала на дистанционното управление, за да се избегне объркването на сигнали.
/Когато напускате дома за дълъг период през зимата, тази фунция поддържа температура в помещението от 10°C. Така уреда едновременно пести енергия и поддържа жилището с минимална температура от 10°С.
/Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най-кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така, дори ако го забравите, няма нужда да се притеснявате за по-високите сметки.
/Седмичен таймер, ви дава свобода да програмирате до 6 настройки за включване и изключване дневно за всеки ден от седмицата.
/Възможност за избор на автоматично вертикално и хоризонтално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаванена равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение.
/Инверторната технология на Hitachi управлява и регулира мощността, чрез PAM модул (Power Active Module). Тази технология подпомага достигането на най-високи нива на мощност.
/Управлявайте вътрешното тяло от всяко място чрез приложение. Приложение може да изтеглите безплатно от Appstore или Google Play
/Проведени изпитания съгласно стандарт БДС EN 60068-2-1:2007 (IEC 60068-2-1:2007)
  • Добавена в 14:43, 24 ноември 2020
  • Преглеждания:13
  • Номер на обявата: 117582288
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Индустриална зона - Север, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Арекс Клима ООД