+ 0 km 0
Апартаменти в Пампорово/Чепеларе директно от собственика - Ап. 11 гр. Чепеларе - image 1

Апартаменти в Пампорово/Чепеларе директно от собственика - Ап. 11

29999 €
Описание
Здравейте! Продавам своят собствен апартамент в сградата, чиито строители и инвеститори са моето собствено семейство, тъй като скоро ми се роди второ детенце и ще правя ремонт на основното ни жилище в Бургас :).

Апартамента обект на тази обява е N:11, като той е последният останал от тези, с най-хубавата гледка от сградата, и югоизточно изложение.

В момента, апартамента се продава с бонус паркомясто в подземния гараж, който има топла връзка с асансьора и стълбището на сградата, както и отделен склад за апартамента, като цената на м2 е 396€/м2, а за всичко общо е 29,999€, при обща квадратура от 75.8 м2. Паркомястото и склада имат обща квадратура от 17.10 м2, а чистата жилищна площ в апартамента е 53.37 м2. Общите части са едва 5.33 м2. Важно е да отбележа, че апартамента няма никакви скрити такси, като "такса поддръжка" и разни други измамни схеми за продължително източване на пари.

Апартамента има частично обзавеждане, като то е включено в цената, настилки има поставени във всички стаи - ламинат с изолационна подложка навсякъде и готова изцяло баня с фаянсни плочи. Важно е да спомена, че всеки един от апартаментите в сградата е изолиран като отделна енергийна единица - т.е. има топло изолация както към външните стени на сградата, така и към съседните жилищни клетки, и към самите стълбища! - Нещо, което няма да откриете никъде другаде. Така вие топлите само и единствено своят собствен дом, като загубите на топлоенергия са сведени до абсолютният минимум. Апартаментите имат подготвени комини, както и възможност за поставяне на водни ризи за отопление.

Жилищната сграда е построена през 2008/9-та година, с действащ АКТ 16 от 10.08.2009-та (прилагам снимки в обявата), населена предимно със семейства, които живеят в нея целогодишно, като някой от апартаментите се ползват сезонно само от собствениците си, всички от които са изключително приветливи и приятни хора. Сградата разполага както с надземен закрит и топъл гараж с топла връзка към партера на сградата, така и с отделни гаражни клетки, някои от които със собствени допълнителни складове в тях и/или топла връзка към сутерена.

В обявата прикачвам и няклко 3д планировки, които съм правил за обзавеждането на собствения си апартамент, като ако имате желание ще ви пратя и няколко снимки, които съм харесал за решението на интериора.

Освен този конкретен апартамент, предлагаме още 5 бр както обзаведени, така и необзаведени. Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да ме потърсите на телефон 889 - Покажи - - Георги Илиев.
  • Добавена в 22:56, 18 септември 2020
  • Преглеждания:413
  • Номер на обявата: 114170232
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Чепеларе, Област Смолян

Обяви на потребителя Георги Илиев