+ 0 km 0
Апартамент к.к.Чайка м-т Ален мак - image 1

Апартамент к.к.Чайка

36000 €
Описание
Уважаеми клиенти, Предлагаме Ви ексклузивно за продажба двустаен тухлен апартамент на втори етаж, ситуиран в сграда с много добре озеленен двор, с басейн ,барбекю , зона за отдих и на 150 м. от морския бряг. Жилището е обзаведено , след основен ремонт, с частична морска гледка и се продава с наличното обзавеждане. Представлява голям коридор, дневна с кухненска част , преходна спалня, от която се влиза в баня с тоалет, тераса от двете стаи и голям килер. Района е с постоянно живеещи, с магазини , редовен градски транспорт ,в близост до Свободния Университет, което го прави идеален за закупуване с цел инвестиция. Фирма РОНЕВА ще подготви цялата документация за имота, а при необходимост .ще ВИ съдейства за получаване на изгоден банков кредит. Реф.номер 50225 www.roneva.bg
  • Добавена в 12:03, 30 юни 2020
  • Преглеждания:51
  • Номер на обявата: 121615498
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

м-т Ален мак, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.
Прочети още

Обяви на потребителя Диана Петрушева