+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Цифрови приемници, декодери в гр. София.

Anycast M9 Plus / DLNA / Chromecast Miracast Airplay TV Stick гр. София - image 1

Anycast M9 Plus / DLNA / Chromecast Miracast Airplay TV Stick

28.99 лв.
Описание
Anycast е специално мултимедийно смарт устройство, чрез което можете да синхронизирате своя смартфон с по-голям екран на телевизор или проектор. Единственото от което се нуждаете е HDMI кабел или интернет.

Освен телефон могат да бъдат свързaни ноутбук или лаптоп, за да имате голяма и ясна картина с HD качество.

Устройството е съвместимо с разпространените софтуери за стрийминг AirPlay, Miracast и DLNA. Едновременно с това, можете да разчитате и много други стрийминг програми като Netflix, Hulu Plus, YouTube, Quickflix.

Свързването между Anycast TV Stick и телевизор става изключително лесно, с кабел или посредством WiFi връзка. Благодарение на вградената карта за безжичен достъп, Вие имате възможност да използвате всички стандартни интернет протоколи.

Мултимедийният плейър оперира с Linux, но е съвместим с Windows OS и Mac OS, както и с Android и IOS. Безпроблемно можете да го използвате с таблет, или IPad.

Уредът е подходящ за телевизори с HD качество, тъй като видео декодера поддържа висока резолюция от 720-1080p. Устройството има и вграден аудио декодер, така че ще си спестите допълнително инсталиране.

Ще можете да използвате умното устройство за сърфиране в интернет, да отваряте и зареждате страници или да достъпите онлайн информация, складирана на облак.

Смарт уреда притежава 2GB DDR3 памет,напълно достатъчна за безпроблемна и гладка работа и бърз трансфер на данните.

То работи с качествен процесор двуядрен процесор Rockchip RK3229

Изделието поддържа множество графични, видео, и музикални формати, както и стандартните Office формати. Така имате възможност да отваряте word документи, excel таблици и pdf файлове. Устройството има добавена функция за разглеждане на снимки.

Предвидена е и възможност за включване на USB, като допълнителен начин за свързване или прехвърляне на данни.

За да стартирате Anycast не се нуждаете от специални апликации, просто следвайте указанията при първото пускане.

Умната джаджа е подходяща онлайн стрийминг, гледане на филми, live видео и слушане на музика. Идеална за развлечение, може да бъде използвана навсякъде тъй като се нуждаете единствено от смартфон и голям екран.

Намира приложение и в професионалната сфера, за преглеждане и прожектиране на презентации, документи и работни файлове. Няма да имате нужда от допълнителни външни носители, тъй като можете да достъпите Вашите файлове в облака по всяко време, благодарение на WiFi връзката.

Характеристики:
Марка: Anycast;
Модел: M9 Plus;
Операционна система: Android 4.2, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Windows 10, Windows 8.1, Android 6.0, Android 7.1, Android 8.1;
Съвместимост: Windows, Mac, Android OS 4.2 или по-висока, IOS 7.0 или по висока, IPAd IOS 6.0;
Процесор: Rockchip RK3229
RAM Памет: DDR3 2GB
Свързване: WiFi;
Интерфейс:Micro USB, HDMI 1/1.4;
Видео формати:T,S AVI, MPG, MKV, DIVX, DAT
MPEG1/2/4, WMV, MP4, RMVB, RM;
Графични формати:JPEG, BMP;
Музикални формати: OGG, MP1, WMA, MP2, MP3
ADPCM-WAV, AAC, PCM-WAV;
Функции: AirPlay,DLNA, Miracast, Netflix, Hulu Plus, YouTube, Quickflix;
Захранване:5V ,0.6-1A

Изпращаме по Еконт с опция "Преглед и тест", доставка до 1 работен ден! За поръчки или при възникнали въпроси ни пишете тук или се свържете с нас на телефонен номер: 876 - Покажи -
  • Добавена в 10:00, 5 август 2020
  • Преглеждания:6920
  • Номер на обявата: 117289469

Обяви на потребителя Георгиев