+ 0 km 0
Антена за таван AM/FM - 36344 гр. Димитровград - image 1

Антена за таван AM/FM - 36344

8.99 лв.
Описание
null

Модел: 02071 - 36344 AM / FM антена - AM 535Khz~1605Khz / FM 88Mhz~108Mhz Висококачествена изработка. Закрепване на антената чрез гайка. Материал: Пластмаса. Цвят: Черен. Размери Цялостна дължина на антената без болта: 49см Ширина на базата: 53 х 35мм Дължина на кабела: 2м. Преди да пристъпите към монтаж на антената, моля прочете внимателно следните инструкции: 1. За да удължите живота на антената почиствайте и смазвайте външните й части, след всяко измиване на автомобила. 2. Преди да пристъпите към монтаж на антената, убедете се, че има достатъчно свободно пространство за вътрешната част на мачтата. 3. Ако кабелът не е достатъчно дълъг, за да достигне радиото, трябва да се използва допълнителен висококачествен кабел за удължаване(адаптор). В никакъв случай кабелът не трябва да се скъсява или удължава, тъй като това ще се отрази негативно на работата на антената. 4. Не изкривявайте основата на антената. 5. На местата, където антената минава през метал, използвайте уплътнител, за да избегнете надраскване. 6. Покрийте откритите метални части под капака с грес, за да предотвратите ръжда. 7. За да избегнете шумове и смучения в радиото, опитайте да прекарате коаксалния кабел възможно най-далеч от запалителната система, моторчето на чистачките, релето на мигачите и други подобни захранващи кабели на превозното средство.
  • Добавена в 12:50, 20 януари 2021
  • Преглеждания:11
  • Номер на обявата: 124489012
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Димитровград, Област Хасково

За нас
Автоаксесоари за Автомобили и Консумативи
В интернет магазин за автоаксеоари - MaxAuto24.Com може да закупите авто-продукти и автоаксесоари на атрактивни цени без конкуренция. При нас ще откриете всичко за екстериор и интериор на автомобили, камиони, мотоциклети и др., необходими инструменти и консумативи. Голям избор избор на гумени и мокетни стелки, подлакътници, централно заключване и аларми, ксенон системи, лебедки, авто-багажници и много друго.

Благодарение на нашите специалисти, винаги може да получите необходимата информация и помощ за конкретен продукт, който желаете да поръчате. Доставката става бързо до всяка точка на България.
Прочети още

Обяви на потребителя MaxAuto24