+ 0 km 0
Anime Style - Yu-Gi-Oh! Jaden Yuki Deck - Намаление гр. Кнежа - image 1

Anime Style - Yu-Gi-Oh! Jaden Yuki Deck - Намаление

40 лв.
Описание
ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ОПИСАНИЕ!

Тестето съдържа всички 80 карти на Jaden Yuki. Тестето пристига в луксозна, добре опакована кутийка без риск от нараняване на картите по време на доставката. Цената е 50 лева, но до края на месеца тестето е намалено на 40лв. Изпращам по Еконт или Спиди, като при получаване имате преглед и тест и може да разгледате продукта в рамките на 15 минути. Ако откриете проблем или нещо е объркано се свържете с мен и ако наистина е установен проблем аз ще поема половината доставка за връщане.

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ВСИЧКИ ТЕСТЕТА СА НАМАЛЕНИ!!!

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ОПИСАНИЕ! БЛАГОДАРЯ!

Здравейте, представям ви изключително редкия вид карти – Yu-Gi-Oh Anime Style.
Вече седма година се занимавам с продажбата на такъв тип карти и колкото и да ме копират ''колегите'' от сайта и да опитват да петнят името ми и да ми дават лоши оценки от безброй профили оригинала е само един :)

През годините съм продал стотици тестета и всички клиенти са оставали доволни.
Нека да ви дам информация относно самите тестета. За разлика от останалите обяви, които се въртят из сайта, моите тестета, които продавам са изработени и закупени от професионална частна фирма в румъния, която се занимава с изработката на плакати, постери, фототапети, гравиране и точно такъв тип карти. Всичко е висококачествено направено със най-добрите възможни материали, а не принтирано във някое фото или в домашни условия с принтер за 100 лева и 200 грама от най-евтината хартия. Доста от ''колегите'' ще се припознаят като прочетат това, но някои от тях доста прекалиха и започнаха да лъжат, че моите продукти са били фалшиви, а техните истински и оригинални както ги наричат. Нека да уведомя и клиентите: Такъв тип оригинални карти не съществуват, всичко което сте виждали в интернет е принтирано. Тук идва качеството. За разлика от ''колегите'', които ги печатат в кварталното фото, аз имам договорка със posters.bg и всичките тестета, са правени от тях на принтери за десетки хиляди левове. Размерите и дебелината са абсолютно същите колкото на златна оригиналка от стандартния тип карти. Погрижил съм се със мой разходи да изработя луксозна кутийка за всяко едно тесте с ликът на съответния герой на който е тестето. Кутийката е напълно безплатна и ще ви служи за съхранение на картите.

Изпращам чрез Спиди или Еконт. При получаване имате преглед и тест в рамките на 15 минути и спокойно може да отворите и да разгледате тестето. Ако откриете проблем или нещо е объркано се свържете с мен и ако наистина е установен проблем аз ще поема половината доставка за връщане.

През 2020 доставките бяха затруднени заради вируса, но вече всички тестета са налични и има по 10 броя от всяко едно. Понеже доста клиенти останаха разочаровани покрай празниците, защото нямах налични бройки, заради това до края на месец януари всяко едно тесте ще бъде намалено! Цените може да видите по надолу, а в профила ми ще откриете и обявите на всички тестета поотделно. Всички снимки са напълно реални. При желание мога да ви пратя и допълнителни снимки.

Към ''колегите'' искам само да им кажа: Поне се засрамете и сложете нормални цени, защото разходите за изработка на вашите карти са по 4-5 лева на тесте и не е нормално да искате повече пари за евтината стока, при положение, че има висококачествени тестета на по ниски-цени от вашите. Поздрави!

Цена на тестетата:

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ВСИЧКИ ТЕСТЕТА СА НАМАЛЕНИ!!!

Юги- 40 лева - Намалено на 35лв
Джоуи- 40 лева - Намалено на 35лв
Пегасъс- 40 лева - Намалено на 30лв
Кайба- 40 лева - Намалено на 35лв
Бакура- 40 лева - Намалено на 30лв
Джейдън- 50 лева - Намалено на 45лв
Мерик- 40 лева - Намалено на 30лв
Джеси- 40 лева - Намалено на 30лв
Дарц- 40 лева - Намалено на 30лв
Сайръс – 40 лева- Намалено на 30лв
Чаз – 40 лева- Намалено на 30лв
  • Добавена в 18:32, 8 април 2021
  • Преглеждания:1110
  • Номер на обявата: 122247604
Докладвай за нередност

Добави файл

Обяви на потребителя Yugioh - Карти и Аксесоари