+ 0 km 0
Английски език+Български език+история сугестопедично гр. Бургас - image 1

Английски език+Български език+история сугестопедично

Описание
Мяу. Аз те чакам.

Загадки и битки, интерес и знание, игри и изкуство се обединяват в уникалните сугестопедични курсове с междупредметни връзки. Обединяваме в една история-приключение 3 предмета - английски език, български език и история за ученици 1- 9кл.
и ПО-СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ ЗА МАТУРАТА  ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК СЛЕД 7кл.

Синхронно протичащите уроци помагат да мозъка да акумулира огромно количество интересни взаимосвързани факти, стотиците приказки, легенди и митове развиват въображението и умението да се предава информация, а сравнението между българска и английска граматика чрез игри води до бързо разбиране и усвояване на материала.

Интригуващи срещи и сблъсъци с приказни герои, египетски фараони, жреци и котки, гръцки философи и спартански воини, орфици, римски императори и гладиатори, българи, славяни, викинги и рицари разкриват неподозирани паметови заложби на Вашето дете.

тел: 886 - Покажи -
www.lyuboslovie.com
фейсбук: Сугестопедичен център Любословие

Сугестопедията е създадена от българския учен, проф. д-р Г. Лозанов и е призната от ЮНЕСКО за един от най-успешните световни методи за преподаване на всички предмети.
Проф. Лозанов открива няколко прости неща - човешката памет няма граници и има начин, по който да бъде запомнено огромно количество информация за кратко време.
  • Добавена в 13:10, 16 септември 2020
  • Преглеждания:1279
  • Номер на обявата: 91860152
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Донка Костадинова