+ 0 km 0
Английски булдог за разплод гр. Хасково - image 1

Английски булдог за разплод

1234 лв.
Описание
Английски булдог за разплод, кучето е внесено от Словакия от развъдник. Запложда на 100% със тест от ветер.лекар. Кучето дава много качествени малки. За повече инфо. тел. 894 - Покажи -

Регистър на животновъден обект номер: 6310А001
Регистър на търговец на животни:
BG260001
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Хасково, Област Хасково

За нас
"Puppy Еxport Import" е създадена през 2004 година в град Хасково с основен предмет на дейност внос на кучета от лицензирани развъдници в чужбина и тяхната продажба. Предлагаме богат избор на кученца от над 100 породи с доказан произход. Всяко кученце закупено от нас има европаспорт, микрочип, обезпаразитено е вътрешно и външно, с поставени необходимите ваксини за възрастта.
"Puppy Export Import" работи с най-големите европейски развъдници в Чехия, Словакия, Сърбия и Унгария. Ние доставяме кучета по поръчка, по Ваш избор, с родословие и без родословие. Нашите кученца са под постоянен ветеринарен контрол и рискът за здравословното им състояние е сведен до минимум.
Нашият събирателен център за малки кучета е единствен в България и разполага с необходимите лицензи за карантинни помещения и международен превоз на живи животни. Центърът е разположен на площ от 540 кв.м., има три независими помещения с капацитет за 200 кучета.
Прочети още

Обяви на потребителя Милен