Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Телевизори в гр. София.

Android 7.1 ТВ Бокс T95V с мултиядрен процесор, 5G WiFi връзка, HDR и

Зона Б-19, гр. София, Област София-град Добавена в 00:21, 8 декември 2018, Номер на обявата: 113441782
99 лв.
Обява от Частно лице
Доставката се поема от купувача
Състояние използвано
 
Характеристики:

Android TV Box плейърът е най-добрия начин да получите бърз достъп до хиляди онлайн приложения директно от своя телевизор. Много от по-старите модели не поддържат тези функции и устройството Ви дава шанс да ги превърнете в смарт уреди.

С него ще можете да се насладите на сериали, спортни предавания и филми, чрез онлайн стрийминг софтуерите. Голяма част от тях Ви позволяват да сваляте информация, която да запишете на устройството или друг външен носител. Така получавате достъп до най-актуалното съдържание, без да нуждаете от компютър или сложно свързване.

Изделието използва безжично сдвояване или HDMI кабел за връзка с телевизора, който запазва най-доброто качество на графиките. То поддържа както HD, така и 4K видео и 3D графики за филми и онлайн игри.

Използва Android 7.1- предпоследната версия на операционната система. Тя работи гладко, като предлага бързи и безпроблемни актуализации на апликациите. Ще можете да избирате между най-интересните приложения в магазина на Google Play.

Изделието получавате с инсталирано приложение за стрийминг Kodi 17.1, но винаги можете да изтеглите още стрийминг апликации- за музика, спорт, сериали или кино. Освен тях ще достъпвате социални приложения, като Facebook, музикални – YouTube и Spotify, Google Drive и Explorer за организация на файловете или пък популярните live канали, като Twich.

ЕКСТРИ

Андроид плейърът е мощен и работи гладко, благодарение на осемядрения си процесор. За да се наслаждавате на страхотни кадри използва графичен процесор с множество ядра и висока скорост от 750MHz. Хардуерните спецификации за подобен продукт са от съществено значение, тъй като той е предназначен да обработва тежка дигитална информация, за да поддържа високото качество на картината.

Използва всички разпространени стандартни за видео, графично и аудио декодиране и нямате ограничение във вида съдържание.

Мултимедийното устройство предлага добро свързване с други – чрез 2 USB порта, вход за SD карта с голям капацитет и AV изход за по-стари модели телевизори. Ако желаете има опция да свържете мишка и клавиатура безжично или с кабел.

Връзката с интернет чрез WiFi може да достигне от стандартна 2.4 GHz до 5G WiFi връзка. Ако не искате да разчитате на безжичен интернет може да се включите директно към локалната мрежа с Ethernet кабел за още по-бърза трансмисия.

Продуктът притежава LED дисплей, който показва часа и настоящия статус.

ПРИЛОЖЕНИЕ

TV Box плейърът с Андроид 7.1 система е най-добър избор, ако търсите лесен достъп до разнообразно онлайн съдържание. Може да го вземете със себе си навсякъде където имате връзка с интернет- на почивка или на вилата.

Ползване е само веднъж. Реално е чисто нов. Решихме, че няма да го ползваме. За човек, който му се занимава е перфектно и изключително мощно устройство. Ето и характеристиките на продукта:

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модел: T95V PRO ;
Език: Мултиезичен;
Графичен процесор: Mali Т820MP3, 750MHz;
Процесор: Amlogic S912 Осемядрен, скорост 2.0 GHz;
RAM Памет: 2GB DDR;
Вътрешна памет:32 GB;
Външна памет: До 256 GB SD;
Bluetooth: Да;
Интернет свързване: 2.4GHz, 5G WiFi;
OS: Android 7.1;
Резолюция: HD, 2K, Ultra HD, 4K;
Интерфейс: USB, AV, HDMI 2.0, Оптичен аудио порт, Ethernet port;
Функции: Google Play, Kodi 17.1, 3D;
Допълнителни функции: LED дисплей, час, статус, аларма;
Кодиране: H.265/4, Mpeg 1 - 4, XVid, DivX, AVC, RV 8-10, VP9;
Захранване: 100-240V;
Електрически адаптер: 5V, 2A;
Тегло на пакета: 500 гр.
КАКВО СЕ НАМИРА В ОПАКОВКАТА

Смарт TV Box Медия плейър;
Захранващ кабел 5V;
Дистанционно управление;
HDMI кабел;
Инструкции за употреба на български и руски език;
Гаранция 12 месеца.
Android 7.1 ТВ Бокс T95V с мултиядрен процесор, 5G WiFi връзка, HDR и гр. София - image 2
Android 7.1 ТВ Бокс T95V с мултиядрен процесор, 5G WiFi връзка, HDR и гр. София - image 3
Android 7.1 ТВ Бокс T95V с мултиядрен процесор, 5G WiFi връзка, HDR и гр. София - image 4
Преглеждания:235