+ 0 km 0
Alfa GORE-TEX A / P / S 3-сезонни трекинг МЪЖКИ БОТИ 43 гр. Бургас - image 1

Alfa GORE-TEX A / P / S 3-сезонни трекинг МЪЖКИ БОТИ 43

155 лв.
Описание
Много добро състояние ,
стелка измерена от мен 27.5 см
ЦЕНАТА Е КРАЙНА.


Alfa Air ™ се състои от ламинирани слоеве. Външният материал е перфориран микрофибър; който не изисква поддръжка, добре дишащ и изключително издръжлив. Останалите слоеве могат да се променят, за да осигурят специфични за продукта характеристики, като добавена изолация, еластичност или дишане.

Страхотната дишаща способност, предлагана от горната част на Alfa Air ™, осигурява удобни крака дори в по-топлите дни. Перфектни 3-сезонни обувки, подходящи за дейности на открито

GORE-TEX® SURROUND
Уникалната технология Surround ™ съчетава 100% водоустойчивост и дишане по много иновативен начин и се използва при нашите ниски и средни A / P / S туристически обувки. Чрез включването на дишаща система с въздуховоди под стъпалото, тя е проектирана да максимизира комфорта на крайната употреба при умерени до топли условия и по време на високи нива на активност.

Моля, обърнете внимание, че отворената конструкция позволява на водата да прониква през въздуховодите отстрани, например ако стъпвате във вода или блато. Мнозина ще преживеят това като малко необичайно / странно усещане, когато краката ви се охлаждат от водата. Това не влияе върху способността на обувките да поддържат краката ви сухи - водоустойчивият вътрешен чорап GORE-TEX го гарантира. Технологията Surround ™ може дори да се използва за охлаждане на краката ви нарочно в горещо лято, без да се намокрите.
  • Добавена в 18:16, 24 ноември 2020
  • Преглеждания:310
  • Номер на обявата: 123715997
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Братя Миладинови, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Нейкова