+ 0 km 0
Алармена система за дома, офиса или склада. гр. Пловдив - image 1

Алармена система за дома, офиса или склада.

Описание
ПРОЛЕТНА ПРОМО ЦЕНА : 89 лв.

Защо да плащате всеки месец за СОТ , като бихте могли сами да охранявате вече домът, магазина или офиса си, както и да знаете по всяко едно време дали някой влиза там ?

Само срещу 89 лв. ЕДНОКРАТНО Вие може да се сдобиете със Wi-Fi безжична охранителна система, като за нейното функциониране ще е нужно единствено и само тя да има до достъп до електричество и Интернет.

Системата се състои от базова станция и безжичен обемен датчик за движение, като към нея бихте могли да добавите допълнително и други елементи като камера, която при засичане на движение да записва какво се случва в обекта , датчик за сигнализиране при отваряне на врати и прозорци и т.н.

Как функционира самата системата за охрана?

Ако някой влезе с взлом в имота Ви, датчика за движение веднага го засича и предава чрез специален протокол сигнал на базовата станция, която произвежда силен алармен сигнал и светлинно уведомление в обекта, а Вие моментално ще получите уведомление на телефона или таблета Ви, че е засечено влизане в обекта.

За повече информация относно охранителната система и нейното функциониране, не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати.

тагове: СОТ, алармена система за дома, охранителна система за дома,
  • Добавена в 15:06, 12 септември 2020
  • Преглеждания:721
  • Номер на обявата: 109147027
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Каменица 2, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Николай