+ 0 km 0
66кв.м., ул. Климент Охридски, ет. 3/6, ТЕЦ, ново стр., 67900Е гр. Плевен - image 1

66кв.м., ул. Климент Охридски, ет. 3/6, ТЕЦ, ново стр., 67900Е

67900 €
Описание
Оферта 3124! Апартаментът се намира на ул. Климент Охридски 48, в нова сграда с АКТ 16 от 05.08.2020г., с ТЕЦ, топла вода, асансьор. Жилището е на среден етаж, с изложение: юг - запад, напълно обзаведено. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс и тераса, родителска и детска спални, баня с тоалетна. Светла площ - 55,29кв.м., принадлежащи 22,66кв.м. ид. части от парцела. Възжможност за закупуване на покрито паркомясто. Имотът е отдаден под наем!
  • Добавена в 10:14, 25 ноември 2020
  • Преглеждания:173
  • Номер на обявата: 123706100
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Широк център, гр. Плевен, Област Плевен

За нас
Фирма КОРЕКТ 75 ЕООД е с основен предмет на дейност - посредничество при търговия с недвижими имоти, консултации към инвестиционни проекти, лицензирани оценки на имоти. Стабилните позиции на фирмата в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. Ръководството на фирмата поставя акцент в повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията с недвижими имоти.

Фирмата извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането недвижими имоти: покупки, продажби, наеми, управление, оценки. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки. Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето и предлагането на недвижим имот.
Прочети още

Обяви на потребителя КОРЕКТ сделки с недвижими имоти