+ 0 km 0
5mpx WiFi камера за видеонаблюдение, запис на карта памет, говор, звук гр. Пловдив - image 1

5mpx WiFi камера за видеонаблюдение, запис на карта памет, говор, звук

87 лв.
Описание
Представяме ви индивидуално решение за видеонаблюдение.
Камерата може да работи самостоятелно без да бъде свързана към видео рекордер. Тя предлага видео с висока резолюция (2592x1944p), запис на карта памет, интерком функция (говорите от телефона, чува се от камерата) и вграден микрофон. Камерата е с метален корпус и е предназначена изцяло за експлоатация на външни условия. Същата може да работи както с WiFI връзка към рутер така и с LAN кабел.

Наблюдението се извършва от телефон и/или компютър посредством приложенията ICSEE, XMEYE, CMS . Софтуера на камерата предлага и настройки през WEB интерфейс, за по-запознатите. Може да се настрои да използва статичен IP адрес и да бъде игнориран облачния сървър през, който минава трафика й.
Поддръжка на ONVIF, RTSP, P2P, DDNS, E-mail, NTP, UPNP, FTP. Възможност за свързване към NVR мрежови видео рекордер.

Модела се характеризира с бърза и лесна настройка към WiFI рутер. Настройка за детекция само на човек, на движение или постоянен запис.

Какво предлага софтуера за телефон ICSEE или XMEYE?

Наблюдение на камерата дистанционно от телефон през мобилните данни или WiFI свързаност. Преглеждане на записите от телефон или компютър без да е нужно свалянето на картата памет от камерата.

Аларми: Алармиране на телефона (чрез съобщение и звуков сигнал) при навлизане в периметъра на камерата от човек. Опция за активиране на звукова аларма от камерата при нарушение, а също така слушане от нея.
Изпращане на имейл със снимка при наличие на движение пред камерата (Настройва се през WEB интерфейса на камерата).

Запис: Камерата работи с карти памет (Microsd) до 128gb, компресия H265x, опция за записване на видео файлове със звук и преглеждането им както от телефон така и от компютър. Настройка за презаписване върху старите видео файлове при напълване на картата.

Нощно виждане: 18 броя, мини инфрареда с дължина на вълната 850nm, ще ви гарантират видимост в тъмната част на денонощието до 20-25 метра.

Процесор сензор: 3.6mm, XM550 + SONY IMX335E, 5mpx, 2592x1944mpx, 14fps.

Размер: дължина със стойката 18.30 х 6.35 * 6.35 см.

Захранване: Адаптер 12v 1A (вкл. в комплекта), консумация 6W

Комплекта включва: 5mpx WiFi камера, захранващ адаптер 12v 1A, инструкции на български за синхронизирането на камерата към рутер, крепежни елементи.
  • Добавена в 17:03, 25 февруари 2021
  • Преглеждания:36
  • Номер на обявата: 125083942
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Пламен