+ 0 km 0
56кв.м., ул. Стефан Караджа, ет. 5/5, ново стр., 37400Е гр. Плевен - image 1

56кв.м., ул. Стефан Караджа, ет. 5/5, ново стр., 37400Е

37400 €
Описание
Оферта 2932! Апартаментът се намира в близост до Историческия музей и Градската градина, на ул. Стефан Караджа, в нова кооперация - 2010г., с асансьор. Вътрешен, среден, с външна изолация, състоящ се от антре, спалня, хол, кухня изнесена на усвоената тераса, баня с тоалетна. Жилището е след ремонт, напълно обзаведено, западно изложение, прилежаща маза. Агенцията е с ключ!
  • Добавена в 10:20, 25 ноември 2020
  • Преглеждания:256
  • Номер на обявата: 123706199
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Широк център, гр. Плевен, Област Плевен

За нас
Фирма КОРЕКТ 75 ЕООД е с основен предмет на дейност - посредничество при търговия с недвижими имоти, консултации към инвестиционни проекти, лицензирани оценки на имоти. Стабилните позиции на фирмата в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. Ръководството на фирмата поставя акцент в повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията с недвижими имоти.

Фирмата извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането недвижими имоти: покупки, продажби, наеми, управление, оценки. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки. Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето и предлагането на недвижим имот.
Прочети още

Обяви на потребителя КОРЕКТ сделки с недвижими имоти