+ 0 km 0
2бр. Уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци RIDDEX Quad гр. Белене - image 1

2бр. Уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци RIDDEX Quad

22 лв.
Описание
RIDDEX - уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци. Иновативна технология за защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки.

Ридекс Pestrepeller реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки, като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz. Уредът може да се използва и като осветително тяло – при натискане на бутона в горната част, корпусът светва с красива мека синя светлина. Използва се патентована Digital Pulse технология от Motorola с Freescale микропроцесор. Ридекс Про създава непоносима среда за вредителите, дори и в стените, прогонва ги далеч от дома ви. Едно устройство се грижи за около 200 кв. м. Устройството "Riddex Pro Plus" е безопасно за домашни любимци, с изключение на хамстери и други гризачи.Безопасно е за деца, домашни любимци и електрониката.

Включете "Риддекс Про Плюс" в стандартен електрически контакт за най-малко две седмици! Независими лабораторни тестове са доказали, че Riddex Pro Plus наистина работи. Той държи далеч вредителите по 24 часа на ден! Зелената светлина показва, че устройството работи правилно.

Работна честота: 20 kНz – 65 kНz

Размери: 100 x 60 x 50 мм.
Тегло: 80 гр.
  • Добавена в 11:17, 27 октомври 2020
  • Преглеждания:384
  • Номер на обявата: 120537207
Докладвай за нередност

Добави файл

Обяви на потребителя Tanq