+ 0 km 0
2 стаен_200 м до морето гр. Поморие - image 1

2 стаен_200 м до морето

47500 €
Описание
Двустаен апартамент с мебли.
Жилищен комплекс "Айвазовски Парк / Айвазовски Парк" е построен в най-тихата и зелената част на Поморие, на 200 метра от плажната ивица. Архитектурата на комплекса е направена в класическия стил. Комплексът заема площ от 12 000 кв.м. в непосредствена близост до парка и е проектирана за 500 апартамента.Такса обслужване към комплекса 3 евро/кв.м за година.
  • Добавена в 18:29, 25 януари 2021
  • Преглеждания:95
  • Номер на обявата: 123502473
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Поморие, Област Бургас

За нас
Александър Гюнкин - управител БГ Интернационал.
Доверие, сигурност и коректност са правилата, които движат нашата репутация напред при вложение на средства в сферата на недвижимите имоти Гордеем се, като коректен партньор и гарант за качество. Домът е онази придобивка в живота ни, в която влагаме цялото си сърце, емоция и душа. Изборът на жилище е не просто решение, а философия и емоционална удовлетвореност.
БГ Интернационал стартира своя жизнен път с консултация и юридическо съпровождане на чуждестранни инвестиции в земеделски земи разположени в Южното ни Черноморие. Включващо и преотреждане на статута в такъв пригоден за строителство. С последващо управление на проектите.Като в същото време чрез наше съдействие и помощ успяхме да направим щастливи и доволни много собственици от България, Русия, Казахстан, Израел и Великобритания на ваканционни, бизнес и градски недвижими имоти.
Разчитайки на натрупания опит през годините и преминаването ни през много ситуации и казуси ни дава увереността да съдействаме да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия и при пълно спокойствие за защита,яснота и прозрачност от юридическа гледна точка. Предоставяме задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с чувствителност и интелигентност. Услугите и ангажиментите ни към вас се базират на философията на компанията, основана на почтеност, дискретност и високи постижения.
Прочети още

Обяви на потребителя Александър Гюнкин