Бизнес
Описание
Здравейте!
Процеса на сушене на продуктите като билки, плодове и гъби е сравнително гъвкав, динамичен и надежден. Сушилната камера, с която работим има възможността, както да изсушава продукти до определена остатъчна влажност ( определена от вас или препоръчна от нас за конкретен продукт спрямо опита ни ), така и за доизсушаване на предварително сушени продукти независимо дали това са билки, плодове или гъби. Тоест можем напълно да контролираме процеса, като регулираме температурата и влажността на въздуха вътре в камерата, за да получите желаното от вас качество.
Производстените ни мощностти за конкретен плод са строго индивидуални, тъй като всеки плод има различно съдържание на вода и захар, а това е ключово за процеса, защото от различните плодове излизат различни количества краен продукт.
Пример: При зареждане на 60 скари ( капацитета на сушилната камера ) със сливи Стенлей с извадена костилка, като това са общо 600 килограма (10 килограма на скара) суров продукт, като сушени излизат около 100
- 130 килограма. Спрямо това на каква влажност желаете да бъде приключен процеса на сушене конкурентно на сливите може да излезе и по-голямо количество. Черешите например зареждане на 600 килограма пресни череши със костилка, излизат 100-120 килограма сухи череши . Рандеманът е различен за всеки плод!
Предлагаме и като отделна услуга вадене на костилки на сливи и череши.
За повече информация се свържете с нас на посочения телефон.
Процеса на сушене на продуктите като билки, плодове и гъби е сравнително гъвкав, динамичен и надежден. Сушилната камера, с която работим има възможността, както да изсушава продукти до определена остатъчна влажност ( определена от вас или препоръчна от нас за конкретен продукт спрямо опита ни ), така и за доизсушаване на предварително сушени продукти независимо дали това са билки, плодове или гъби. Тоест можем напълно да контролираме процеса, като регулираме температурата и влажността на въздуха вътре в камерата, за да получите желаното от вас качество.
Производстените ни мощностти за конкретен плод са строго индивидуални, тъй като всеки плод има различно съдържание на вода и захар, а това е ключово за процеса, защото от различните плодове излизат различни количества краен продукт.
Пример: При зареждане на 60 скари ( капацитета на сушилната камера ) със сливи Стенлей с извадена костилка, като това са общо 600 килограма (10 килограма на скара) суров продукт, като сушени излизат около 100
- 130 килограма. Спрямо това на каква влажност желаете да бъде приключен процеса на сушене конкурентно на сливите може да излезе и по-голямо количество. Черешите например зареждане на 600 килограма пресни череши със костилка, излизат 100-120 килограма сухи череши . Рандеманът е различен за всеки плод!
Предлагаме и като отделна услуга вадене на костилки на сливи и череши.
За повече информация се свържете с нас на посочения телефон.
ID: 129238948
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 15 май 2024 г.
Сушене на плодове с професионална сушилна камера на ишлеме
Локация